Palvelut kootusti

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut

Perhekeskus kokoaa perheiden palvelut helposti saataville. Perhekeskus tukee ja edistää lasten ja nuorten hyvää arkea sekä koko perheen terveyttä ja hyvinvointia. Perhekeskuksen palvelut tarjoavat tietoa, ohjausta ja tukea eri elämäntilanteisiin ja ikävaiheisiin. Näiltä sivuilta löydät yhteystietoja ja ohjeita myös silloin, kun kaikki ei sujukaan ja apu on tarpeen.

Lue lisää

Seuraa Lapin hyvinvointialueen ajankohtaisia uutisia ja päätöksiä

Lappi on sinun hyvinvointialueesi!

Lapin hyvinvointialue vastaa Lapin julkisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. ( Kuva STM)

Lue lisää

Oletko muuttanut Inariin?

Olemme iloisia saadessamme Sinut Inarin kunnan asukkaaksi

Inarin kunnan Tervetuloa Inariin -muuttajakampanjan kautta lähetämme uusille kuntalaisille tervetulokirjeen, jossa on henkilökohtainen Inari-passi. Passilla saat käyttöösi Inarin kunnan liikuntatoimen Liikuntapassin tai Saamelaismuseo-Luontokeskus Siidan vuosikoritin.

Tilaa uuden inarilaisen tervetulolahja tästä

Inarilaista elämää-asukaslehti

Tutustu Inarin kunnan palveluihin ja ihmisiin

Inari on ihana, turvallinen ja yhteisöllinen paikka elää. Inarissa on hyvät peruspalvelut kaikille. Meillä on Saariselän laskettelurinteet, hiihtolatuja, jäähalli, uimahalli ja lukuisia lähiliikuntapaikkoja. Täällä toimii Suomen pohjoisin jääkiekkoseura Tunturi-Kiekko ja jalkapalloseura Ivalon palloilijat.

Lue uusin asukaslehti

Kätevä yrityspalveluhakemisto

Tervetuloa yritys- ja palveluhakemistoomme!

Kätevä ja nopea yritys- ja palveluhakemisto on nyt netissä yhdessä paikassa. Yritykset voivat muuttaa omia yrityskuvauksiaan itse avaamalla ensin oma yrityssivu ja täyttämällä sivun alareunassa oleva muutospyyntölomake.

Tutustu ja löydä inarilainen palvelu tai yritys

Avoinna arkisin klo 10.00-13.00

Osallisuuskeskus Ainola on kaikille avoin kohtaamispaikka Ivalossa

Ainolasta on saatavilla digiapua tai neuvontaa mm. Kelan ja TE-toimiston tarjoamien palveluiden käyttöön. Ainolan tilat ovat varattavissa veloituksetta yhdistyksille ja muille voittoa tavoittelemattomille toimijoille, jotka edistävät kunnan elinvoimaa, yhteisöllisyyttä ja osallisuutta.

Tervetuloa tutustumaan

Tiedote

Saamenkielisen palvelun ja tulkkauksen palvelupolku Inarin kunnassa

Lue lisää

Tutustu palveluihin

Ajankohtaisvirta

[DESCRIPTION]
[]