[]

Tervetuloa Inarin kuntalaiseksi

Olemme iloisia saadaksemme Sinut Inarin kunnan asukkaaksi. Inarin kunnan Tervetuloa Inariin -muuttajakampanjan kautta lähetämme uusille kuntalaisille tervetulokirjeen, jossa on henkilökohtainen Inari-passi ja kuntaesite. Jotta saat tervetulokirjeesi, täytäthän alla olevan ilmoittautumislomakkeen, sillä me kunnassa emme saa luonnollisestikaan automaattisesti tietoa uusista kuntalaisista. Inari-passilla saat käyttöösi Inarin kunnan liikuntatoimen liikuntapassin tai Saamelaismuseo-Luontokeskus Siidan vuosikortin vuoden 2024 aikana. Kampanjasta päätetään vuosittain ja passissa on ohjeet sen käytölle. Inari-passi on tarkoitettu vuonna 2024 kuntaan muuttaneille. 

Haluamme tarjota kaikille kuntalaisille hyvät lähipalvelut sekä hyvät edellytykset työntekoon, yrittämiseen ja asumiseen. 

Inarin kunnan tunnus on "Voimakas luonnostaan", mikä hyvin moniselitteisesti kuvaa kuntaa. Inarin rikkautena on vanhastaan ollut ja on edelleen monikulttuurisuus. Toivomme, että voimme kanssanne tehdä Inarissa yhteistä tulevaisuutta harkiten ja tulevaisuuteen uskoen. Tulevaisuuden haasteista selvitään valoisin mielin ja reippain ottein. 

Inarin kunnalle on erityisen tärkeä kuulla mielipiteesi uudesta kotikunnastasi. Yhden väylän viesteihin tarjoaa uuden kotikuntasi www-sivut osoitteessa www.inari.fi. Olemme tietenkin valmiita auttamaan kotiutumista kunnan toimenpitein myös kunnantalolla ja muissa kunnan palveluissa.

Tervetuloa uuteen kotikuntaan Inariin!

Lisätietoa muuttajakampanjasta antaa viestintä- ja yhteistoimintapäällikkö Anne-Marie Kalla, anne-marie.kalla@inari.fi 


Ilmoittautumislomake

Olen vuonna 2024 vakituisesti Inariin muuttanut asukas. Tällä lomakkeella tilaan itselleni ja kanssani muuttaneille perheenjäsenille muuttajalahjan. Vakuutan, että olen vakituinen Inarin kuntalainen eli olen oikeutettu saamaan kunnan tervetulolahjan vuodeksi 2024. Tämä kampanja ei koske tilapäisesti Inarissa asuvia tai aiemmin kuin vuonna 2024 muuttaneita.

   

Vakuutan, että kirjoittamani tiedot ovat oikein
Minulle saa lähettää sähköpostilla myös muuta kunnan toimintaan liittyvää tietoa (uutiskirjeitä, kampanjaan liittyvää postia)
Tämä viesti välittyy Inarin kunnassa viestintäpäällikkö Anne-Marie Kallalle. Käsittelemme tietojanne luottamuksella, tiedot säilytetään vain em. henkilöiden hallussa. Tietoja ei käytetä muuhun kuin tervetulolahjan lähettämiseen ,ellette ole antaneet lupaa muuhun viestintään.
Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: