Ajankohtaisia kulttuuritapahtumiaInariviikoilla haetaan aitoa, tunteita välittävää ja ihmisiä yhdistävää tunnelmaa

Suomen suurimman ja kauneimman kunnan kesätapahtumia kootaan parhaillaan 21.–30.7.2023 järjestettävien Inariviikkojen tapahtumakalenteriin. Luvassa on tuttuun tapaan kesätapahtumia kaiken ikäisille – on ainakin kyläjuhlia, kultakisoja, lastentapahtumia, markkinatunnelmaa, konsertteja, pelimannitapahtumia, käsitöitä, retkeilyä, tanssia ja laulua ympäri laajaa Inarin kuntaa sekä tietysti Watercross-kisat Ivalossa.

– Inarin kulttuuritoimi järjestää Inariviikkojen avajaisiksi konsertin, jossa Lotta Maija ja Jutta Jessika esittävät herkkiä, luontoon tuovia ja konstailemattomattoman kauniita, omia kappaleitaan, kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen kertoo.

Avajaiskonsertin tavoitteena on luoda heti Inariviikkojen alkuun aito, tunteita välittävä ja ihmisiä yhdistävä tunnelma.

Kansanmusiikkia, nykysirkusta ja akrobatiaa

Inariviikot-konserttien kansanmusiikkiteema edelliseltä vuodelta saa jatkoa, kun juurimusiikkia ja väkevää tarinankerrontaa yhdistelevä Juurakko ja harmonikkataiteilija Kaisa Ristiluoma saapuvat tähdittämään konsertteja.

Vuoden artistiksi Etnogaalassa 2020 valittu Juurakko risteyttää suomenkielisen blueslaulannan ja perinteisen kotimaisen soittimiston railakkaalla skiffle-asenteella.

– Juurakon rouhea blues vie ajoittain syvälle rämeelle ja toisinaan tanssittaa kepeästi laivan kannella. Yhtye ylittää musiikin tyylirajat riemukkaasti eikä kaihda eriskummallisiakaan tarinoita. Juurakko on juurilla ja mullassa kyynärpäitä myöten, kulttuurisihteeri kuvailee.


Kaisa Ristiluoma on rovaniemeläinen muusikko, säveltäjä ja pedagogi, joka vaikuttaa tällä hetkellä erityisesti Pohjois-Suomessa solistina ja tehden yhteistyötä muiden muusikoiden ja eri taiteenalojen osaajien kanssa.

– Ristiluoman harmonikka- ja runoteos Saari puolestaan vie kuulijan luonnonkauniiseen paikkaan, jossa kuulija voi hiljentyä, sulkea silmänsä ja uppoutua omaan maailmaansa.

Juhlavuosia ja kunnallisen elokuvateatterin aloitus Kaarteessa

Tänä vuonna Inariviikoilla juhlistetaan 40-vuotiasta Urho Kekkosen kansallispuistoa ja Ylä-Lapin moottorikelkkailijoiden 30. kertaa järjestämiä Ivalon Watercross-kisoja.

– UK-puiston luontoiltaa vietetään Ivalon kirjastossa katselemalla kuvia tuosta pohjoisen luonnon kodista, poromiehen palkisesta ja retkeilijän paratiisista, kertoo Mirja Karjalainen.

Koko perheen tapahtuma Watercross Ivalo on kansallinen kilpailu, jossa moottorikelkkaillaan Ivalojoella harraste-, semipro-, open- ja alle 600 kuutioisten lajeissa. Tänä vuonna kisa järjestetään Hotelli Ivalon rannassa.

– Kannattaa myös vilkaista tapahtumakalenterista, millaisia aktiviteetteja paikalliset matkailualan yritykset ovat tällä kertaa tuoneet ohjelmaan, kulttuurisihteeri vinkkaa.

Viime vuonna Inariviikolla vietettiin Elokuvateatteri Aslakin viimeistä kesää kunnallisena elokuvateatterina. Nyt Inariviikoilla esitetään ensimmäiset julkiset elokuvanäytökset Ivalon koulu- ja kulttuurikeskus Kaarteen elokuvateatterissa. Elokuvatarjontaa on luvassa monipuolisesti Barbiesta Indiana Jonesiin.


Inarin kunnan avustukset yhdistyksille, yhteisöille ja muille toimijoille


Kunnan myöntämillä avustuksilla tuetaan inarilaista yhdistys- ja kansalaistoimintaa sekä kannustetaan kuntalaisia yhteisölliseen toimintaan. Avustuksia voidaan myöntää inarilaisille tai Inarissa toimiville yhdistyksille, säätiöille, yhteisöille ja henkilöille. Kunta myöntää avustuksia vuosittain käytettävissä olevien määrärahojen puitteissa. Pääosa kunnan avustuksista myönnetään kunnan kaikkien toimialojen yhteisessä avustushaussa, joka järjestetään kerran vuodessa alkuvuodesta.

Yleisavustus, kohdeavustus ja kyläyhdistyksen avustus ovat haettavissa yhteisessä avustushaussa kerran vuodessa alkuvuodesta. Vuoden 2023 yhteinen avustushaku järjestetään 30.1.-19.2.2023.

Tutustu hakuohjeisiin ja sähköiseen hakujärjestelmään tästä linkistä.

Harkinnanvaraista avustusta voi hakea jatkuvassa haussa vuoden 2023 yhteisen avustushaun päätyttyä.


Vuoden 2022 Inarilaisteko-palkinnon ja Rock Inari -palkintojen saajat on julkaistu

Inarin kunnan kulttuuritoimi on vuodesta 1978 lähtien julkistanut itsenäisyyspäivän juhlassa Inarilaisteko-palkinnon saajan. Palkinto on perinteisesti luovutettu merkittävästi inarilaisen kulttuurin hyväksi toimineelle henkilölle tai ryhmälle. Inarilaistekopalkinnon saajan valitsee Inarin sivistyslautakunta. Kuntalaiset ovat saaneet viimeisimmän kuuden vuoden ajan esittää ehdokkaita palkinnon saajaksi sivistyslautakunnan päätöksenteon tueksi. Inarilaisteko-palkinnon arvo on tuhat euroa.

Inarilaisteko 2022 -tunnustuksen saaja on luonut menestyksekästä uraa tanssitaiteilijana. Pohjoiseen paluumuuttanut nainen on saavuttanut sinnikkäällä työllä suuria saavutuksia valtakunnallisella tanssikentällä. Taustoiltaan klassista balettia Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksessa opiskellut, nykytanssiin ja poikkitaiteellisiin teoksiin siirtynyt taiteilija on esiintynyt useissa kymmenissä teoksissa, sekä Suomessa että ulkomailla.

Suomen Kansallisbaletin vakituisena tanssijana kymmenen vuoden ajan toiminut inarinsaamelainen muutti rohkeasti pitämään kotia ja perhettä kotitilalleen Muddusjärven saareen. Välimatkoista huolimatta hän suoriutui erinomaisesti kunniasta tanssia kauan odotetun Helsingin Kaapelitehtaalla sijaitsevan Tanssin talon avajaisesityksen, jossa hän tulkitsi maamme tunnetuimman tanssiryhmän Tero Saarinen Companyn illassa Tero Saarisen ikonisen HUNT -teoksen.

Tanssitaiteilija on tanssijantyön lisäksi tehnyt omia teoksia, joista suuri osa on esitetty myös Inarissa. Hänen viimeisin teoksensa Viehâ (2022) valtasi Rovaniemen taidemuseon tilat ja oli arvostelu- ja yleisömenestys.

Muutamia vuosia sitten hän ilahdutti inarilaisia pitämällä baletin alkeita ohjaten lapsitanssijoita inarinsaameksi, ja tällä hetkellä karismaattinen tanssijamme on yksi Suomen kiinnostavimmista tanssitaiteilijoista. Hän toimii myös Taiteen edistämiskeskuksessa saamelaiskulttuurin läänintaiteilijana.

Vuoden 2022 Inarilaisteko-palkinnon saa inarilainen tanssija Auri Ahola.

Inarin kunta onnittelee lämpimästi Inarilaisteko 2022 -palkinnon saajaa!

Lisätietoja: Inarin kunnan kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen, 040 776 7546


Elokuvateatteri Aslak esittää tänä viikonloppuna!

Katso tästä ohjelmisto elokuvateatteri Aslakin omalta sivulta!


Samuli Kontion prosenttitaideteos Ivalon koulu- ja kulttuurikeskus Kaarteessa
Kuva: Juha Kauppinen Photography

Tiedote 29.11.2022

Samuli Kontion kahdeksanosainen akryylimaalaus Ivalon koulu- ja kulttuurikeskus Kaarteen pääaulassa tutkii saamelaiskulttuurien henkeä ja luontosuhdetta

Inarin kunnan ensimmäinen julkisen rakentamisen prosenttitaideteos on valmistunut Ivalon koulu- ja kulttuurikeskus Kaarteen pääaulaan. Portfoliohakumenettelyllä valitun taidemaalarin Samuli Kontion (s. 1975) teos koostuu kahdeksasta vierekkäisestä pystypaneelista, jotka ilmentävät Inarin kahdeksaa vuodenaikaa syksystä alkaen.

Teos on toteutettu Taiteen edistämiskeskuksen tuella. Ivalon ala-asteen ja yläasteen oppilaskuntien sekä lukion opiskelijakunnan puheenjohtajat sekä Inarin nuorisovaltuuston edustaja olivat mukana julkisen prosenttitaiteen hakuprosessissa ja taiteilijavalinnassa.

– Lasten ja nuorten osallistuminen taidevalintaan kuvataiteen asiantuntijoiden ja kunnan viranhaltijoiden ohella oli kulttuuritoimelle tärkeää, hehän ovat taideteoksen kanssa samoissa tiloissa päivittäin, kertoo Inarin kunnan kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen.

Tavoitteena inspiroida ja toimia tilojen tunnusmerkkinä

Kaarteessa opiskelee yhteensä noin 500 esi- ja peruskoulun oppilasta sekä lukion opiskelijaa ja rakennuksessa työskentelee noin 65 koulun työntekijää. Opetustilojen lisäksi rakennus toimii monipuolisena kohtaamis-, harraste- ja kulttuuritilana. Auditorio toimii päivisin oppimistiloina ja muina aikoina elokuvateatterina, teatterinäyttämönä ja konserttisalina. Auditorion, aulan, ruokalan ja liikuntasalin muodostama kokonaisuus mahdollistaa erilaisten yleisötilaisuuksien järjestämisen. Varsinaiset oppimissolut sijoittuvat tämän toiminnallisen ytimen ympärille.

– Taiteen avulla haluamme lisätä rakennuksen käyttäjien viihtyvyyttä ja tuoda esille Inarin monikulttuurista identiteettiä. Toimintojen ytimessä sijaitsevan teoksen tavoitteena on inspiroida, toimia tilojen tunnusmerkkinä ja inarilaisten ylpeyden aiheena, kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen sanoo.

Pohjoisen luonto sen kaikkine ilmiöineen on usein lappilaisen Samuli Kontion teosten innoittajana. Hänen teoksensa avaavat uusia näkökulmia arktiseen yhdistämällä populaarikulttuurin kuvastoa pohjoisen mystiikkaan ja mielenmaisemaan. Saamelaiskulttuurien henkeä ja luontosuhdetta tutkivassa teoksessa valitut kuva-aiheet rinnastuksineen muodostavat oman tarinallisen kerroksensa. Katsoja voi löytää niistä viittauksia tunnettujen saamelaistaiteilijoiden teoksiin ja elementtejä omakohtaisen taide-elämyksen muodostamiseen.

– Teosta valmistaessani lueskelin perinteisiä saamelaissatuja ja uudempia seikkailuja, jotka inspiroivat minua paljon. Otin teoksen yhdeksi elementiksi vahvan ääriviivan, josta saattaa syntyä mielleyhtymä sarjakuviin ja sitä kautta tarinallisuuteen, joka ainakin omasta vinkkelistäni katsoen näyttäytyy vahvasti saamelaisuuden osana. Kansalla on tarina, ja tarinalla kokija ja kertoja, joita ilman tarina ei näyttäydy. Tästä syystä tahdoin myös kuvata maisemaan ihmisen, sillä ilman ihmistä ei ole kulttuuria, joka pitäisi luonnon puolta, taidemaalari Samuli Kontio kuvailee.

Kauempaa katsoen Sápmi shoutout 2 – Saamenmaan tunnelmia 2 -niminen teos näyttäytyy enemmänkin dynaamisena värisommitelmana kuin yksityiskohtaisina aiheina. Kontio kertoo harkinneensa tarkkaan ilmaisuaan ja sitä, millainen viesti teoksesta välittyy.

– Teoshan ei kerro minusta, vaan olen pyrkinyt välittämään näkemykseni annetusta aiheesta. Temaattisella tasolla teos sisältää vahvoja latauksia. Taiteellisessa prosessissa taiteilija joutuu väistämättä pohtimaan omasta suomalaisuudestaan seuraavaa historiallista taakkaa. Taideteos alkaa väistämättä edustaa minua suurempia asioita ja huomaan rakentavani siltaa kulttuurien välille.

Teokseen hyvä mahdollisuus tutustua keskiviikkona 30.11.2022, jolloin Ivalon koulu- ja kulttuurikeskus Kaarteessa järjestetään opastettuja tutustumiskierroksia kuntalaisille. Opastukset lähtevät Kaarteen auditoriosta puolen tunnin välein klo 14:30–18:00.

Lisätietoja:
Inarin kunnan kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen, 040 776 7546, mirja.karjalainen@inari.fi
Samuli Kontio, 0400 403 371, samulikon@gmail.com 

Kuva: Juha Kauppinen Photography


SAMULI KONTIO

Sápmi shoutout 2 – Saamenmaan tunnelmia 2, 2022

Inarin kunnan taidekokoelma | Aanaar kieldâ taaiđâčuágáldâh | Aanar kååʹdd čeäppõsnorldõk | Anára gieldda dáiddačoakkáldat | Acrylic on cotton canvas
8 x 114 cm x 300 cm
akryylimaalaus puuvillakankaalle | akryylmáálám pumbulkággás | akryylkälkkõs pombbâlaunnsa | akrylamálagovva bummolgággásii
Ivalon koulu- ja kulttuurikeskus Kaarre | Art Collection of Inari Municipality

Samuli Kontio (s. 1975) on lappilainen taidemaalari. Pohjoisen luonto sen kaikkine ilmiöineen on usein Kontion teosten innoittajana. Hänen teoksensa avaavat uusia näkökulmia arktiseen yhdistämällä populaarikulttuurin kuvastoa pohjoisen mystiikkaan ja mielenmaisemaan.

Sápmi shoutout 2 – Saamenmaan tunnelmia 2 -teos koostuu kahdeksasta vierekkäisestä akryylimaalauksesta, jotka ilmentävät Inarin kahdeksaa vuodenaikaa syksystä alkaen. Saamelaiskulttuurien henkeä ja luontosuhdetta tutkivassa teoksessa valitut kuva-aiheet rinnastuksineen muodostavat oman tarinallisen kerroksensa. Katsoja voi löytää niistä viittauksia tunnettujen saamelaistaiteilijoiden teoksiin ja elementtejä omakohtaisen taide-elämyksensä muodostamiseen. Kauempaa katsoen teos näyttäytyy enemmän väripintoina kuin yksityiskohtaisina aiheina.

Inarinsaame:
Samuli Kontio (š. 1975) lii lappilâš taaiđâmáálár. Tavekuávlu luándu puoh almonijdiskuin lii távjá Kontio tuojij inspiristee. Suu tyejeh lekkih uđđâ keččâmkuávluid arktâsâžân ovtâstitmáin populaarkulttuur kuuvijd tavekuávlu mystiikân já mielâuáinusáid.

Sápmi shoutout 2 – Saamenmaan tunnelmia 2 -tyeji hamâšuvá käävci paldâlâs akryylmááláámist, moh čäittih Aanaar käävci iveääigi čoovčâst ovdâskulij. Sämikulttuur vuoiŋâ já luándukoskâvuođâ totkee tyejeest väljejum kovefáádáh paldâlistmijdiskuin hämmejeh jieijâs mainâslii keerdi. Keččee puáhtá kavnâđ tain čuujootmijd tobdos sämitaidârij tuojijd já elementijd jieijâs taaiđâfeerim hammiimân. Olgoláá kejâdijn tyeji oro eenâb ivneasseen ko detaljilâš fáddán.

Koltansaame:
Samuli Kontio (š. 1975) lij lappineǩ čeäppõseunneei. Tââʹv luâtt tõn eettmõõžžineez lij tääuʹjben Kontio tuejjõõzzi älšmõʹttjen. Suu tuejjõõzz ääʹvee ođđ ǩiõččâmvueʹjjid aarktliʹžže õhtteeʹl populaarkulttuur kaartid tââʹv mystiʹǩǩe da miõllkueʹstlma.

Sápmi shoutout 2 – Saamenmaan tunnelmia 2 -tuejjõs nårrai kääuʹcest paaldi åårrai akryylkälkkõõzzâst, kook sueiʹmkrâʹstte Aanar kääuʹc eeʹjjääiʹj čõõučâst ääʹljeeʹl.

Sääʹmkulttuur jiõgg da luâttkõskkvuõđ tuʹtǩǩeei tuejjõõzzâst vaʹlljum snimmõkteeʹm paaldummšineez räjja jiijjâs maainâsnallšem riâddâs. Ǩiõčči vuäitt kaunnâd viʹjttjummšid tobddum sääʹmčeäppniiʹǩǩi tuejjõõzzid da elemeeʹntid jiijjanvuõttsa čeäppõsjeäʹlstõõzz šõõddtummša. Olgglest ǩiõččeeʹl tuejjõs čuäjtââtt jäänab euʹnnoolžen ǥu tääʹrǩes teeʹmmen.

Pohjoissaame:
Samuli Kontio (r. 1975) lea lappilaš dáiddamálár. Kontio dáidaga inspirašuvdnan doaibmá dávjá davvi luondu dan buot iešvuođaiguin. Su málagovat rahpet ođđa perspektiivvaid árktalašvuhtii nu, ahte populárakultuvrra govat laktojit davvi mystihkkii ja miela máilbmái.

Sápmi shoutout 2 – Saamenmaan tunnelmia 2 -dagus čohkiida gávcci bálddalas akrylamálagovas, mat ovdan buktet Anára gávcci jagiáigge čavčča rájes. Sámekultuvrraid vuoiŋŋa ja luonddugaskavuođa dutki málagovas válljejuvvon govvafáttát buohtastahttimiiguin ráhkadit iežaset máinnaslaš gearddi. Geahčči sáhttá gávdnat dain geažidemiid dovddus sámedáiddáriid dáidagii ja maiddái gávdnat jurdagiid olbmo iežas dáiddavásáhusa šaddamii. Guhkkelabbos geahčadettiin dagus čuohcá čalbmái eanet ivdnin go dárkilis detálljan.

Englanti:
Samuli Kontio (born 1975) is a painter from Finnish Lapland. His works of art are often inspired by the northern nature with all its phenomena. His works opens up new horizons onto the Arctic by combining images from popular culture with the northern mystique and mindscape.

Sápmi shoutout 2 – Saamenmaan tunnelmia 2 – The work consists of eight adjacent acrylic paintings illustrating the eight seasons of Inari, starting from autumn. The work examines the spirit of the Sápmi culture and its relationship with nature. The motifs and their analogies create an independent narrative layer to the work: the viewer can find references to the works of renowned Sápmi artists and elements for creating one’s own individual art experience. Seen from afar, the work appears more like coloured surfaces instead of detailed motifs.

Teos on toteutettu Taiteen edistämiskeskuksen tuella.
Tyeji lii olášuttum Taiđuu ovdedemkuávdáá torjuin.
Tuejjõs lij čõõđtum Čeäppõõzz ooudeemkõõskõs tuärjjõõzzin.
Dagus lea ollašuhtton Dáidaga ovddidanguovddáža doarjagiin.
Created with the support of the Arts Promotion Centre Finland.


Inarin kunta haki taiteilijaa toteuttamaan mittatilausteoksen Ivalon koulu- ja kulttuurikeskukseen

Haku on päättynyt!

Ivaloon syksyllä 2022 valmistuvan koulu- ja kulttuurikeskuksen aulaan on varattu tila ja kohdevalaistus taideteokselle, jonka tekijää Inarin kunta hakee nyt porfoliohaulla.

Julkisen rakentamisen prosenttitaideteoksen tavoitteena on lisätä koulukeskuksen käyttäjien viihtyvyyttä ja tuoda esille Inarin monikulttuurista identiteettiä.

"Ivalon koulukeskus tulee toimimaan opetustilojen lisäksi monipuolisena kohtaamis-, harraste- ja kulttuuritilana. Taideteoksen on tarkoitus säilyä ajattomana teoksena näiden toimintojen ytimessä sekä toimia tilojen tunnusmerkkinä ja ylpeyden aiheena", kertoo Inarin kunnan kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen.

Portfoliohakuun voivat osallistua Suomessa työskentelevät ammattitaiteilijat ja taiteelliset työryhmät, joilla tulee olla taiteelliseen työskentelyyn soveltuva koulutus ja/tai aktiivinen ja ammattimainen toiminta alalla sekä kyky toteuttaa teos itsenäisesti. Eduksi katsotaan arktisen luonnon tai Inarin paikallisten kulttuurien ymmärtäminen.

Jos portfoliohaussa ei löydy hankkeen kriteerit täyttävää taiteilijaa, kunta voi tehdä suoratilauksen haluamaltaan taiteilijalta. Taiteen edistämiskeskus tukee julkisen rakentamisen prosenttitaidehanketta 15 000 eurolla.

Portfoliohaku avataan 27.10.2021 ja se on avoinna 24.11.2021 klo 15 saakka osoitteessa https://ivalonkoulukeskusportfoliohaku.artcurator.io

Ivalon koulukeskuksen havainnekuvia, julkisen taiteen sijoituspaikkaa ja tilan mittoja kuvaavaa aineistoa löytyy Ivalon ala-asteen koulun sivuilta: https://peda.net/inari/inarin-kunna-koulut/prosenttitaide

Suomenkielinen portfoliohakuilmoitus löytyy linkistä: Portfoliohakuilmoitus

Portfoliohakuilmoitus löytyy inarinsaameksi luettavaksi linkistä:
Portfoliouuccâmalmottâs almolii saje prooseenttaiđuu olášutmân Avveel škovlâkuávdáš -uđâsrakânâsân

Portfoliohakuilmoitus löytyy koltansaameksi luettavaksi linkistä:
Portfolio-ooccâmiʹlmmtõs õlmmsaž sââʹj proseʹnttčeäppõõzz čõõđ viikkmõʹšše Âʹvvel škooulkõõskõs -oođâsrajlma

Portfoliohakuilmoitus löytyy pohjoissaameksi luettavaksi linkistä:
Portfolioohcanalmmuhus almmolaš báikki proseantadáidaga ollašuhttima várás Avvila skuvlaguovddáš-ođđavistái

Lisätietoja: Inarin kunnan kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen, 040 776 7546, mirja.karjalainen@inari.fi


Ivalon elokuvateatteri Aslakin ohjelmisto on täynnä timantteja.

Katso ohjelmistomme Elokuvateatteri Aslak-sivulta.

Noudatamme THL:n ja AVI:n koronaturvallisuusohjeita.
Tervetuloa leffaan oireettomana ja muista oma kasvomaski, kiitos!

Lisätietoja tapahtumista antaa kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen 0407767546.


Lue Inariviikkojen tapahtumatiedot osoitteesta Inariviikot.fi

Inariviikot seuraavan kerran 21.-30.7.2023!


Odottaako taiteesi esille pääsyä kotisi nurkissa?

Kulttuuritoimen Kuulaas-tilan taidenäyttelykalenteri on tällä hetkellä täynnä. Seuraavat vapaat näyttelyajat ovat tammikuusta 2023 alkaen!

Lähetä ehdotus teoksistasi, jos haluat järjestää taidennäyttelyn kulttuuritila Kuulaaseen! Lähetämme hakijoille lisätietoa sähköpostitse. Toimita esittelysi sähköpostitse mirja.karjalainen@inari.fi


Kunnallinen elokuvateatteri Aslak

- Euroopan Unionin pohjoisin aktiivisesti toimiva elokuvateatterirakennus. Valmistunut vuonna 1960.

Elokuvateatteri Aslak on kunnallinen elokuvateatteri, jonka toiminnasta vastaa Inarin kulttuuritoimi.

Elokuvateatteri Aslak - digitekniikka ja tunnelmaa retrossa vanhan ajan elokuvateatterissa!

Katso tulevien elokuvaesitysten tiedot Inarin kulttuuritoimen nettisivulta tai elokuvateatteri Aslakin facebook-sivuilta!

Elokuvateatteri Aslak, Ivalontie 18, 99800 IVALO
Lippukassa avataan puoli tuntia ennen näytöstä.

Muutokset ohjelmistoaikatauluissa mahdollisia. Äkilliset muutokset ilmoitetaan Aslakin facebook-sivulla!


Kulttuuritila Kuulaassa näyttely

Kulttuuritila Kuulaan taidenäyttelytila varattavissa omalla valvonnalla taidenäyttelyille Ivalon keskustassa vuonna 2021. Tule ja varaa teoksillesi ilmainen taidenäyttelytila! Varaukset ja tiedustelut kulttuurisihteeriltä nro 040 7767546 tai mirja.karjalainen@inari.fi

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: