Nuorisotilat

Nuorisotila Stönö
Ivalon nuoriso- ja urheilutalo, Vasantie 1, Ivalo

Stönö on avoinna pääasiassa arkena PikkuStönöläisille ja K-13 Stönöläisille. Stönön aukioloajoista ilmoitetaan Stönön ilmoitustaululla sekä sosiaalisen median eri kanavissa.

 

Perustoiminnan lisäksi Stönöllä järjestetään kohdennettua toimintaa nuorten tarpeiden mukaan. Erityisiä tapahtumia ovat mm. Halloween-, pikkujoulu- ja Vappujuhlat, sekä erilaiset peli-illat mm. lanit (digipeli-illat). Nuoret voivat lainata nuorisotalolta mm. lautapelejä, frisbeekiekkoja, ja salibandyvarusteita.

​​​​​​​Nuorisotila Vintti
Nuorisotila muuttaa osoitteeseen Lehtolantie 3, Inari

Vintti on avoinna pääasiassa arkena PikkuVinttiläisille ja IsoVinttiläisille. Vintillä on myös viikoittain Ruokis-Vintti.
Perustoiminnan lisäksi Vintillä järjestetään kohdennettua toimintaa nuorten tarpeiden mukaan. Erityisiä tapahtumia ovat mm. Halloween-, pikkujoulu- ja Vappujuhlat, tyttöjen- ja poikien illat sekä erilaiset peli-illat mm. lanit (digipeli-illat).

Vintillä voi pelata digipelejä, biljardia, pingistä, lautapelejä, ilmakiekkoa ja pöytäjalkapalloa; Vintiltä löytyy keittiö, jossa voi kokkailla ja purkaa sydäntään tee- tai kahvikupposen ääressä, tavata vanhoja ja uusia kavereita.

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: