Etsivä nuorisotyö
 

Etsivä nuorisotyö auttaa, neuvoo ja ohjaa 16–28-vuotiaita nuoria kaikissa nuoruuteen, aikuisuuteen ja itsenäistymiseen liittyvissä haasteissa. Etsivän nuorisotyön lähtökohtana ovat nuoren itse asettamat tavoitteet, joiden saavuttamisessa etsivä nuorisotyöntekijä tukee nuorta. Etsivää nuorisotyötä toteutetaan Inarin kunnassa yksilöohjauksena, maksuttomasti ja luottamuksellisesti. 

Etsivä nuorisotyö ei korvaa olemassa olevia palveluita. Sen tehtävä on auttaa nuoria löytämään tarvitsemansa palvelut. Etsivä nuorisotyöntekijä voi myös toimia nuoren tukena erilaisissa viranomaisasioinneissa ja auttaa esimerkiksi lomakkeiden täyttämisessä. Etsivään voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä, mikäli haluaa keskustella aiheesta kuin aiheesta turvallisen aikuisen kanssa. 

Etsivän nuorisotyön perustuu nuoren vapaaehtoisuuteen. Etsivän palveluihin ei tarvitse lähetettä, eikä etsivän palveluiden vastaanottaminen ole koskaan pakollista. 

Etsivään nuorisotyöhön voit ottaa yhteyttä itse puhelimitse tai WhatsAppilla. Mikäli olet huolissasi läheisestäsi, voit ilmoittaa hänestä etsivälle yhteysetsivaan.fi palvelun kautta. 

Inarin kunnan etsivä nuorisotyöntekijä
Topi Alasuutari
p. 0400 239535, topi.alasuutari@inari.fi

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: