Lapsen hoitoajat, varhaiskasvatustarpeen muutos sekä poissaolojen ilmoittaminen

 

Hoitoaikojen ilmoittaminen

Lapselle voidaan varata hoitoa myönnetyn varhaiskasvatuspäätöksen mukaisesti. Lapsen hoitoajat tulee ilmoittaa varhaiskasvatuspaikkaan sähköpostitse kolmeksi viikoksi kerrallaan. Mikäli huoltajilla ei ole tiedossa hoitoaikoja pidemmälle jaksolle, tulee hoitoajat ilmoittaa vähintään viikoksi kerrallaan edellisen viikon maanantaine klo 10.00 mennessä. Vuorohoitoa on klo 17.30-6.30 välillä tapahtuva hoito sekä viikonloppuhoito. Vuorohoitoaikoina lapsen hoitoaika on huoltajien yhteen sovitettu työaika.

Poissaolojen ilmoittaminen

Lapsen poissaolot ilmoitetaan välittömästi lapsen varhaiskasvatuspaikkaan, jotta poissaolo voidaan huomioida lapsiryhmän toiminnassa. Jos lapselle on myönnetty osa-aikainen varhaiskasvatuspaikka (enintään 10 tai 15 hp/kk) ja lapsen hoitoaikoihin tulee äkillisä muutoksia, ne huomioidaan laskutuksessa, jos muutokset on ilmoitettu varhaiskasvatuspaikkaan edellisenä arkipäivänä klo 16.00 mennessä. Lapsen sairauspäivä/poissaolopäivä lasketaan hoitopäiväksi.

Ilmoitus tilapäisestä poissaolosta

Mikäli lapsen vähintään yhden viikon kestävä poissaolo on ilmoitettu kirjallisesti lapsen varhaiskasvatuspaikkaan vähintään neljää viikkoa aikaisemmin, annetaan poissaolosta maksuhyvitys. 

Ilmoitus lapsen tilapäisestä poissaolosta ja lomista

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: