Inariviikot 2024

Tervetuloa Inariviikoille 19.–28.7.2024

Inariviikot on Inarin kunnan suurin kesätapahtumien kokonaisuus. Inariviikot, järjestetään 19.–28.7.2024. Ohjelmassa on yli 120 tapahtumaa – perinteisiä kylätapahtumia ja uusia yleisömagneetteja. Tekemistä ja kokemista riittää siis kaiken ikäisille ympäri Suomen suurinta kuntaa.

Tervetuloa mukaan!

Inarilaista elämää-asukaslehti

Tutustu Inarin kunnan palveluihin ja ihmisiin

Inari on ihana, turvallinen ja yhteisöllinen paikka elää. Inarissa on hyvät peruspalvelut kaikille. Tässä numerossa kerromme mm. Inarin kunnan arvoista ja tavoitteista, (kuntastrategia 2030 on valmistunut!), eläinlääkärien remonttikuulumiset, Inarin kirkonkylän koulun valmistumisesta syyslukukaudelle, monitoimitalo Kuulaan uudesta elämästä, yritys- ja kehittämispalveluista ja mm. ympäristörakentamisen uusista kohteista. Inarin kirkonkylän kuntoportaisiin tulee hikitakuu, Männikön ja perhepuiston laavut tulistelupaikkoineen palvelevat kaikkia. Pidetään ne hyvässä kunnossa yhdessä! Joko olet käynyt tervehtimässä perhepuistossa ahkeria lampaitamme? Tai varannut Inariviikot omaan kesäkalenteriisi? Silloin kannattaa olla Inarissa, tänne tulee kaikki!

Lue uusin asukaslehti

Seuraa Lapin hyvinvointialueen ajankohtaisia uutisia ja päätöksiä

Lappi on sinun hyvinvointialueesi!

Lapin hyvinvointialue vastaa Lapin julkisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. ( Kuva STM)

Lue lisää

Palvelut kootusti

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut

Perhekeskus kokoaa perheiden palvelut helposti saataville. Perhekeskus tukee ja edistää lasten ja nuorten hyvää arkea sekä koko perheen terveyttä ja hyvinvointia. Perhekeskuksen palvelut tarjoavat tietoa, ohjausta ja tukea eri elämäntilanteisiin ja ikävaiheisiin. Näiltä sivuilta löydät yhteystietoja ja ohjeita myös silloin, kun kaikki ei sujukaan ja apu on tarpeen.

Lue lisää

Oletko muuttanut Inariin?

Olemme iloisia saadessamme Sinut Inarin kunnan asukkaaksi

Inarin kunnan Tervetuloa Inariin -muuttajakampanjan kautta lähetämme uusille kuntalaisille tervetulokirjeen, jossa on henkilökohtainen Inari-passi. Passilla saat käyttöösi Inarin kunnan liikuntatoimen Liikuntapassin tai Saamelaismuseo-Luontokeskus Siidan vuosikoritin.

Tilaa uuden inarilaisen tervetulolahja tästä

Kätevä yrityspalveluhakemisto

Tervetuloa yritys- ja palveluhakemistoomme!

Kätevä ja nopea yritys- ja palveluhakemisto on nyt netissä yhdessä paikassa. Yritykset voivat muuttaa omia yrityskuvauksiaan itse avaamalla ensin oma yrityssivu ja täyttämällä sivun alareunassa oleva muutospyyntölomake.

Tutustu ja löydä inarilainen palvelu tai yritys

Avoinna arkisin klo 10.00-13.00

Osallisuuskeskus on kaikille avoin kohtaamispaikka Ivalossa

Osallisuuskeskuksesta on saatavilla digiapua tai neuvontaa mm. Kelan ja TE-toimiston tarjoamien palveluiden käyttöön. Tilat ovat varattavissa veloituksetta yhdistyksille ja muille voittoa tavoittelemattomille toimijoille, jotka edistävät kunnan elinvoimaa, yhteisöllisyyttä ja osallisuutta.

Tervetuloa tutustumaan

Tutustu palveluihin

Ajankohtaisvirta

[DESCRIPTION]
[]