Villiyrtit kotikäytössä

24.07.2019
Alkaa 17:00 - Loppuu 19:30

Retki 24.7 klo 17-19.30 Saariselällä 

Voiko villiyrteistä tehdä mehua? Entä levitteitä? Mitkä Lapin yrteistä sopivat syötäväksi sellaisenaan? Miten villiyrttejä säilötään? Voisinko hyödyntää yrttejä kauneudenhoidossa?

Villiyrteistä ja -vihanneksista voimme valmistaa omaan käyttöömme monenlaisia ruokia, juomia, kylpyjä, voiteita tai uutteita. Villiyrtit ovat ilmaista, puhdasta, monikäyttöistä ja kaunista ruokaa!

Retkellä pääsemme tutustumaan kesäisiin villiyrtteihin sekä muihin luonnontuotteisiin niiden luontaisilla kasvupaikoilla. Opiskelemme yrttien käyttöä tarkemmin taukopaikassa omia eväitä syöden ja valmistamme yhdessä joitain maistiaisia kerätyistä kasveista! Tutustumme villiyrttien käyttöön monipuolisesti niin ravintona kuin hyvinvointikäytössäkin.

Kouluttajana toimii kauppayrttineuvoja Minna Kataja.

Ilmoittautumalla myös Facebookin tapahtumasivulla osallistujaksi, saat ajankohtaista tietoa tapahtumasta!

 

Hinta 30 euroa (sis. alv 24%). Hintaan sisältyy opastus, aineisto ja villiyrttimaistiaisia. Lapset aikuisen mukana ja valvonnassa 5 euroa. Minimiosallistujamäärä 6 henkilöä ja enimmäismäärä 14 henkilöä. Retki toteutetaan säävarauksella! Sitova ilmoittautuminen 18.7.2019 klo 16.00 mennessä viestillä 0401559700 tai sähköpostilla minna@arcticskylapland.com. Ilmoitathan mahdolliset allergiasi ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista perimme 50% osallistumismaksusta. Järjestäjä varaa mahdollisuuden muutoksiin.

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: