Liikuntaneuvonta
 

Inarin kunta toteuttaa terveyden kannalta vähän liikkuville henkilökohtaista liikuntaneuvontaa. Maksuton liikuntaneuvonta on tarkoitettu 25−64-vuotiaille Inarin kuntalaisille. 

Liikuntaneuvonnan aluksi kartoitetaan asiakkaan liikunta- ja terveystottumuksia. Liikunnan lisäksi kiinnitetään huomiota ruokailutottumuksiin ja elämänhallintaan. Näiden pohjalta luodaan yhdessä sovittuja tavoitteita, joita seurataan koko prosessin aikana. Lisäksi neuvonnassa on mahdollista saada yksilöllistä liikunnanohjausta. Neuvonnan tavoitteena on saada liikunnallisempi elämäntapa pysyväksi osaksi arkea. Neuvontaan tulee sitoutua kolmeksi kuukaudeksi, jonka aikana liikunnanohjaaja tapaa asiakasta keskimäärin kerran kuussa. Liikuntaneuvontaan kuuluu alku- ja loppumittaukset, joilla seurataan liikuntaneuvonnan tuloksia. Liikuntaneuvonta voidaan toteuttaa myös etänä puhelimen, tabletin tai tietokoneen välityksellä. 

Lisätietoja ja ajanvaraus eritysliikunnanohjaaja Jaana Niskaselta 040 154 5740 tai sähköpostilla jaana.niskanen@inari.fi.

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: