Tanssi- ja joogasali 
 

Vanhan lukiokiinteistön remontin myötä, voimme iloksemme ilmoittaa, että olemme saaneet vanhalle lukiolle lisää liikuntatilaa tanssi- ja joogasalin muodossa. Salin pitkä seinä on varustettu peileillä ja salista löytyvät myös himmennettävät valot. 

Tanssi- ja joogasalia käyttävät vapaa-aikatoimi, kulttuuritoimi ja kansalaisopisto, mutta myös yhdistyksillä, yksityishenkilöillä ja yrityksillä on mahdollisuus varata tilaa käyttöönsä. Vapaat vuorot ovat löytyvät Pedanetistä ja varausehdot ovat samat kuin myös muissa sivistysosaston hallinnoimissa tiloissa.

Vuorot ovat maksuttomia yleishyödyllisille yhdistyksille, silloin kun sitä käytetään yhdistyksen varsinaiseen toimintaan. Muille toimijoille hinnasto on seuraava:

  • 15 € /1−2 h
  • 30 €/2−4 h
  • 50 €/4−8 h
  • 100 €/vrk

Vanhalla lukiolla on käytössä kaksi pukuhuonetta ala- ja yläkerrassa. Alakerran pukuhuone on varattu naisille ja yläkerran miehille. Itse tanssisali sijaitsee rakennuksen 2. kerroksessa. Pääaulan perältä nousevat rappuset johtavat suoraan tanssi- ja joogasalin ovelle. Osoite Rantatie 10, 99800 Ivalo.

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: