Staalon Kaato 2019

05.10.2019
Alkaa 18:00 - Loppuu 18:00

Staalon kaato 5.10. klo 18

Hannibal & Hot Heros, Jaakko Laitinen, Hilda Länsman, Petri Kautto sekä Rauhatäti - sotureiden aatelia, sävelten kuninkaita sekä kuningattaria. Don't miss this!

HILDÁ LÄNSMAN on saamelaismusiikin uljain sanansaattaja kansainvälisissä ja kansallisissa piireissä. Hän on tullut tunnetuksi mm Solju- yhtyeen toisena vokalistina.
https://www.oktavuohta.com/hilda

JAAKKO LAITINEN - tuo Väärä Raha- yhtyeen karismaattinen vokalisti, jolta hoituu tangot, balkanit, vino huumori ja ylevä sydämellisyys.

PETRI KAUTTO esittää modernia roots-musiikkia, jota voisi kuvailla ”Outlaw-folkiksi”. Laulaja-kitaristin kolmas albumi ”Country & Northern” ilmestyi maaliskuussa 2019. Pitkään Lontoossa vaikuttanut lauluntekijä kirjoittaa englanniksi ja tarinoissa liikutaan usein rakkauden ja kiertolais-elämän valoissa ja varjoissa. Herkältä vaikuttava susi saattaakin olla lammas suden vaatteissa.

RAUHATÄTI (Hanna Yli-Tepsa) on pitkän linjan räppäri, joka on tehnyt yhteistyötä lukuisten eturivin artistien kanssa ja on julkaissut kaksi omaa levyä. Hanna pitää kiertueella räp-työpajoja lapsille ja nuorille.

HANNIBAL & HOT HEROS- jazzfunkin Suomen kuninkaat Tampereelta. Poliittisesti ja yhteiskunnallisesti valveilla oleva iskujoukko tykittää ja antaa taustatulta koko artistikatraalle koko kiertueen ajan.

Liput 20€

Lipunmyynti on Sajoksessa arkisin klo 9-17.00 ja tapahtumailtana tuntia ennen. Lipunmyynti päättyy 15 minuuttia ennen esitystä. Saavuttehan ajoissa paikalle.

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: