Rauhallisen kirjoittamisen viikko Angelissa

14.09.2019 - 21.09.2019
Alkaa 14:00 - Loppuu 14:00

Kirjoittamisen ammattilaiset Anna Sievinen ja Irja Sinivaara yhdistävät voimansa ja järjestävät Angelissa rauhallisen kirjoittamisen viikon 14.–21. syyskuuta. Viikko on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat antaa aikaa itselleen ja luovuudelle Lapin ruskassa.

Retriitti on tarkoitettu kaikentasoisille kirjoittajille, jotka suunnittelevat omaa runo- tai proosakirjaa, elämäkertaa tai haluavat muuten harjaantua kirjoittajina. Sievinen ja Sinivaara opettajat joka päivä kirjoittamista, ja jokaisen tekstejä käydään yhdessä läpi. 

Toimittaja Anna Sievinen työskentelee pääasiassa Helsingin Sanomille. Kirjailija Irja Sinivaaran kuudes kirja Tuulen Alla ilmestyi juuri Kariston kustantamana. Kokkina toimii ruokatoimittaja ja tietokirjailija Ulla-Maija Sievinen. Majoituksesta, kyydityksistä ja luontoretkistä vastaa puolestaan Seppo Jyrkilä.

Kurssille on vielä pari paikkaa jäljellä. Rauhallisen kirjoittamisen viikon hinta on 670 euroa. Hintaan kuuluvat majoitus, täysihoito, opetus sekä retket Jäämerelle ja Otsamo-tunturille. Ilman majoitusta kurssin hinta on 470 euroa. Ilmoittautua voi Anna Sieviselle numeroon 045 136 7939 tai sähköpostilla sievinen.anna@gmail.com

 

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: