Metsäjooga

23.07.2019
Alkaa 16:00 - Loppuu 17:15

Inariviikoilla Arctic Sky järjestää metsäjoogaa Saariselällä klo 16-17.15

Tervetuloa Metsäjoogaan!

Metsässä joogaaminen on mukavaa, rentouttavaa ja mieltä virkistävää. Tunti sopii kaikille ikään, kuntoon ja sukupuoleen katsomatta.

Kevyet harjoitukset tehdään pääasiassa seisten, mutta halutessasi voit tehdä koko harjoituksen myös maassa (tai retkituolillasi) istuen. Voit ottaa mukaasi metsään soveltuvan maton tai muun alustan, mutta pärjäät myös ilman. Pukeuduthan sopivasti sääolosuhteisiin nähden ja laita jalkoihisi metsässä liikkumiseen soveltuvat kengät. Nojaamme harjoituksessa puihin eli ethän laita parasta puseroasi päälle. Tapahtumaa ei toteuteta kaatosateella, mutta pieni tihkusade ei haittaa.

Tiesitkö: Metsällä on todettu useissa tutkimuksissa hyviä vaikutuksia mieleen ja koko kehoon. Metsässä oleilu mm. parantaa immuunijärjestelmän toimintaa, alentaa verenpainetta, vähentää stressiä, kohottaa mielialaa, parantaa keskittymiskykyä, nopeuttaa parantumista, nostaa energiatasoa, parantaa unen laatua, vahvistaa luontoyhteyttä ja vahvistaa onnellisuudentunnetta! Mäntymetsästä ilmaan leviävät eteeriset öljyt tuovat meille lisäksi monia muita tervehdyttäviä vaikutuksia. Metsään lähteminen siis kannattaa varmasti!

Lähdemme metsään klo 16.00 ja palaamme samaan paikkaan klo 17.15 mennessä. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, mutta halutessasi voit kertoa meille tulostasi painamalla Facebookin tapahtumasivuilla https://www.facebook.com/events/750016152083559/Osallistun- painiketta! Tällä tavoin saat myös mahdollisesti päivityksiä ja lisäohjeita ennen tapahtumaa. Tulethan ajoissa paikalle!

Tapahtumapaikkana toimii Arctic skyn takana oleva metsäalue. Autot voi jättää pihalle ja tienvarsipaikoille. Osoite on Ruijankeino 2 (Kakslauttasesta noin 3km Kiilopääntietä Kiilopäälle, Kopararovan alueella käännytään vasemmalle Ruijankeinoon). Järjestäjä varaa mahdollisuuden muutoksiin. Harjoituksen vetäjänä toimii joogaohjaaja Minna Kataja (RYT200). Lisätietoja minna@arcticskylapland.com tai 0401559700.

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: