Lapsen oikeuksien päivän tapahtumat Inarin kunnassa

20.11.2020
Alkaa 00:00 - Loppuu 23:00

Inarin kunnassa tapahtuu Lapsen oikeuksien viikolla:

Vapaa-aikatoimen Aarrejahti nelikielisenä

Aarrejahti Inarissa suomeksi, inarinsaameksi, koltansaameksi ja pohjoissaameksi.

Lähde ratkomaan ulkoilun lomassa arvoituksia. Aarrejahti-suunnistuksessa ei tarvita karttoja tai muita välineitä, vaan seuraava rasti löytyy vihjeiden perusteella. Ensimmäinen rasti löytyy Inarin Sogsakkin kodalta. Sieltä löydät seuraavan rastin vihjeen. Jos rastia ei tunnu löytyvän, kysy apua järjestäjältä, Sami Kauppinen, nro 040 593 3455.

Onnea etsintään!

Lisätietoja Aarrejahdista löydät vapaa-aikatoimen linkistä:

https://www.inari.fi/fi/palvelut/sivistyspalvelut/liikuntapalvelut-ja-nuorisotyo/ohjaustoiminta/omatoimiset-tehtavat.html

 

Kulttuuritoimi esittää:

Inarin kunnan YouTube-kanavalla esitetään Lapsen oikeuksien päivänä 20.11.2020 Jessika Lammen ohjaama Tunne kehosi! - kehomusiikkia etämuskarissa. Kotimuskari on kaikkien katsottavissa kahden viikon ajan. Ota Inarin kunnan YouTube-kanava tilaukseen, niin pääset seuraamaan kunnan videojulkaisuja.

Laulut:

  • Alotan minä laulamaan (trad.)
  • Jumppalaulu (kansansävelmä, san. Mats Lillrank)
  • Tunne kehosi (säv. Jessika Lampi, san. Turvataidot & Jessika Lampi)

Mukavaa Lapsen oikeuksien päivää jokaiselle!

#saaunelmoida #oikeustulevaisuuteen #lapsenoikeuksienpaiva #inarinkulttuuritoimi

Katso ja kuuntele kotimuskari tästä linkistä, joka ohjaa sinut Inarin kunnan YouTubeen:  https://youtu.be/gB1fGUSjZBk

 

Elokuvateatteri Aslakin Lapsen oikeuksien päivän elokuvat:

Pekka Töpöhännän iloinen elokuvajuliste

Pekka Töpöhäntä (dub.)
Pe 20.11. klo 16.30 kertanäytös!
Ikäraja K7, kesto 1h 7min. Liput lapsen oikeuksien päivänä 6 €, vanhempien kanssa katsottuna K7-elokuvassa on kolmen vuoden ikärajajousto. Elokuvaan otetaan max. 50 katsojaa. Muista käyttää omaa kasvomaskia aulatilassa.

Kissanpentu Pekka Töpöhäntä elää ihanaa elämää maalla Birgitan kanssa. Birgitta on tyttö, joka rakastaa Pekka Töpöhäntää eniten maailmassa. Syysmyrskyn aikana Pekka Töpöhäntä tippuu jokeen ja ajautuu joen mukana suureen Upsalan kaupunkiin. Upsalassa hän kohtaa uusia ystäviä, mutta kaikki hänen kohtaamansa tyypit eivät ole yhtä mukavia. Miten Pekka jaksaa uskoa, että kaikille tulisi olla kiltti? Riittääkö hänen rohkeutensa sankaruuteen? Pääseekö Pekka enää koskaan kotiin Birgitan luokse?
Genre: koko perheen elokuva, animaatio.

 

Samsam -lastenelokuvan iloinen juliste

Samsam (dub.)
Pe 20.11. klo 18.15
Ikäraja K7, kesto 1h 19min. Liput lapsen oikeuksien päivänä 6 €, vanhempien kanssa katsottuna K7-elokuvassa on kolmen vuoden ikärajajousto. Elokuvaan otetaan max. 50 katsojaa. Muista käyttää omaa kasvomaskia aulatilassa.

Nuorella ja pelottomalla Samsamilla on melkein kaikkea, mistä kosminen sankari voi unelmoida: rakastavat sankarivanhemmat, joukko superystäviä ja oma alus avaruusseikkailuja varten. Ainoastaan hänen ensimmäinen supervoimansa ei ole vielä tullut esiin!

Kun kuvioihin astuu uusi, siisti tyyppi Mega, joka kertoo voivansa opettaa voimien löytämisessä, Samsam näkee salaperäisessä tytössä mahdollisuutensa saada omat yli-inhimilliset kykynsä puhkeamaan. Yhdessä he hyppäävät kosmiseen seikkailuun, joka opettaa Samsamille, että ystävyys ja rohkeus saattavatkin olla parhaita supervoimia ikinä. Genre: perhe-elokuva, animaatio.

Tarkista elokuvien sopivuus lapsellenne media-avain.fi –palvelusta. Media-avain on vanhempia palveleva verkkosivu, joka arvioi lapsille ja nuorille suunnattuja mediasisältöjä kasvatuksen, myönteisten viestien ja medialukutaidon näkökulmasta. Palvelun tuottaa Koulukino – Skolbio ry.

#saaunelmoida #oikeustulevaisuuteen #lapsenoikeuksienpaiva

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: