Inarin kunnan itsenäisyysjuhlatallenne katsottavissa Inarin YouTube-kanavalla 6.12.

06.12.2020
Alkaa 13:00 - Loppuu 13:45

Inarin kuntalaisille toteutettu itsenäisyyspäivän juhlatallenne katsottavissa Inarin YouTube-kanavalla 6.12.

Inarin kunta ja Inarin seurakunta esittävät poikkeuksellisesti covid-19 –tilanteen vuoksi perinteisen juhlan sijasta itsenäisyyspäivän juhlallisuudet tallenteena. Itsenäisyyspäivän tallenne esitetään Inarin kunnan YouTube-kanavalla 6.12.2020 klo 13. Linkki tallenteeseen on löydettävissä Inarin kunnan ja Inarin seurakunnan Facebookista.

Jumalanpalvelus ja seppeleenlasku toteutetaan varsinaisina tapahtumina, THL:n ja AVI:n korona-turvallisuusohjeita noudattaen, mutta myös striimataan kuntalaisten katsottavaksi Inarin seurakunnan julkisessa Facebook-ryhmässä.

Suora linkki tallenteeseen: https://youtu.be/Oh4w1CzT5EM

Juhlatallenne julkaistaan katsottavaksi su 6.12. klo 13. Juhlatallenne on katsottavissa itsenäisyyspäivästä alkaen kahden viikon ajan.

Inarin seurakunta järjestää itsenäisyyspäivänä jumalanpalvelukset Ivalon kirkossa klo 11 ja Inarin kirkossa klo 14. Seppeleenlasku suoritetaan rajoitetulla osallistujakunnalla Ivalon sankarihaudoilla klo 12 ja Inarin kirkolla poikkeuksellisesti klo 15.

  • Klo 11 Jumalanpalvelus Ivalon kirkossa ja klo 14 jumalanpalvelus Inarin kirkossa
  • Klo 12 seppeleenlasku sankarihaudoille Ivalossa ja klo 15 sankarihaudoille Inarissa
  • Klo 13 itsenäisyyspäivän juhlatallenne katsottavissa Inarin kunnan virallisella YouTube-kanavalla ja Inarin seurakunnan Facebook-ryhmässä.

Itsenäisyysjuhlatallenteessa julkistetaan vuoden 2020 Inarilaisteko-, Rock Inari –palkinnon ja urheilijastipendien saajat. Mukana Inarin seurakunnan ja Inari-Ivalo sotaveteraanit ry:n tervehdys ja Inarin kunnan juhlapuhe.

Musiikkiohjelmistossa Tuubakimalaiset; Harri Lidsle ja Anna-Maija Virtanen, Inarin koululaisten musiikkitervehdys, Anna Lumikivi, Niina Aikio-Siltala, Marjo Kiviniemi ja Mika Vähärautio.

Juhlatallenteen on toteuttanut Inarin vapaa-aikatoimen Viestintäpaja ja Inarin kulttuuritoimi.

Hyvää itsenäisyyspäivää!
Šiev jiečânâsvuođâpeivi!
Buori iehčanasvuođabeaivvi!
Šiõǥǥ jiõččnažvuõttpeiʹvv!
Glad självständighetsdag!
Happy Independence Day!

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: