Inarin kulttuuritoimen lauantai-live: Melankolinen Inari

16.05.2020
Alkaa 18:00 - Loppuu 19:00


Klikkaa itsesi lauantai-liven konserttikatsomoon tästä linkistä!


https://youtu.be/wTSwdJgj7gI
#livefrominari

Lentävä mokke, ei paikalla pakkeja.
Hyökkäysvitja tarjoaa laidalta takleja.

Sellaista on jääkiekko Inarin legendaarisissa joulupäivän peleissä ja sama meininki on lavalla myös rytmiryhmä Melankolisella Inarilla.

Melankolinen Inari on kvartetti, jonka muodostavat kaksi pitkänlinjan Inari-räpin pioneeria, Azis ja J.P. Ovela, nuori ja nälkäinen räppäri Salmela sekä tuottajavelho ja keikkaDJ Lentävä Mokke.

Yhtye tarjoaa koettavaksi niin syysateiden marinoimaa Melankolinaa kuin kevätauringon lämmittämää Rytmiä. Listalta löytyy sielunruokaa niin hämärähommiin eli kaamoshorrokseen kuin yöttömän yön helteiden ja räkkäajan tiyrien keskellä kärvistelyyn. Yllätystakuu!!

"Oli alla sitten potkukelkka tai Reggae-rekka
ja perässä raivon tai kaihon karavaani
Edessä karanteeniaikanakin pohjoisen keikka
Kaikki tiet vievät takas PaPaNa-baariin"

Melankolinen Inari =

Lentävä Mokke (Eikka Palokangas)
Salmela (Jani Salmela)
J.P. Ovela (J-P Kangas)
Azis (AU Länsman)

Konsertti tuodaan koteihin yhteistyössä Ravintola PaPaNan ja EU:n pohjoisimman tapahtumatekniikkayritys Northern Sound Oy:n kanssa.

***

Inarin kunnan kulttuuritoimi on näyttänyt maaliskuun lopusta alkaen lauantaisin paikallisten artistien suoratoistoesityksiä Facebook-kanavallaan.

Aiemmin esiintyneet artistit ovat kuvanneet keikkansa itse kotioloissaan. Tulevan lauantain live-esiintyjä on Melankolinen Inari ja esiintymispaikkana Inarin kirkonkylän suosituin keikkapaikka PaPaNa.

– Konsertin äänenlaatuun ja kuvaukseen on nyt panostettu. Tavoitteenamme on tuottaa valtakunnallisia broadcast-standardeja mukailevaa äänenlaatua, eli lopputuloksen on tarkoitus olla vähän samanlainen kuin katsoisi YLEn olohuonekeikkaa, Eetu Suominen Northern Sound Oy:sta kertoo.

– Linkki Inarin kunnan YouTube-streamiin, tulee löytymään edelleen Inarin kulttuuritoimen Facebook-kanavalta. Nyt kannattaa kuitenkin ottaa seurantaan myös Inarin kunnan YouTube-kanava, sillä jatkossa kaikki Inarin kunnan eri toimialojen videojulkaisut tulevat löytymään sieltä.


Inarin kulttuuritoimen Facebook-sivu
Inarin kunnan YouTube-kanava

Lisätietoja:
kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen, Inarin kunta, 040 776 7546
toimitusjohtaja Eetu Suominen, Northern Sound Oy, 040 834 766

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: