Elokuvateatteri Aslakin ohjelmisto viikolla 45

05.11.2020 - 15.11.2020
Alkaa 00:00 - Loppuu 00:00

Hyvä yleisö!

Teemme parhaamme, jotta voimme palvella leffa-asiakkaitamme turvallisesti. Rajoitimme yleisömäärän katsomossamme max. 50 henkilöön per näytös, jotta voimme taata riittävät turvavälit kaikille.
Suosittelemme nyt vahvasti omien maskien käyttöä aulatilassa! Salissa meillä on tilaa pitää turvavälejä. Maltathan poistua salista elokuvan jälkeen turvavälejä yhä noudattaen ja maskeja käyttäen.

Elokuviin osallistujilta kerätään lipunmyynnissä yhteystiedot mahdollisten tartuntaketjujen selvittämistä varten. Yhteystietoja säilytetään kaksi viikkoa tilaisuuden järjestämisestä, jonka jälkeen ne hävitetään. Tämä hidastaa hiukan lipunmyyntiä, joten saavu hieman aikaisemmin paikalle.

Suosittelemme käyttämään pankkikortin lähimaksuominaisuutta, mutta otamme myös käteismaksut vastaan.
Desinfioimme salin ja aulan kosketuspinnat jokaisen näytöksen välissä ja me työntekijät käytämme kasvomaskeja ja suojakäsineitä.

Ohjelmistomme:

Dracula-baletti
To 5.11. klo 18 viimeinen esitys!
Ikäraja K12, liput 12 €, kesto 1h 45min. (ei väliaikaa)

Kauhuagentti Nelli Rapp
Pe 6.11. klo 18 ensi-ilta!
Su 8.11. klo 18 (isäin liput 6 €!)
To 12.11. klo 18
Ikäraja K12, liput 9 €, kesto 1h 33min.

Karpo
Su 8.11. klo 15.30 isänpäivänäytös!
Ikäraja K7, liput 9 €, kesto 1h 24min.

Kauhuagentti Nelli Rapp
Nelli ja hänen koiransa Lontoo viettävät syyslomaa Nellin Hannibal-sedän maaseutukartanossa. Käy ilmi, ettei Hannibal elä tavallista rauhallista elämää – hän onkin kauhuagentti! Pian Nelliä ympäröivät vampyyrit, kummitukset, ihmissudet ja frankensteinilaiset ja hän pääsee jännittävään seikkailuun, joka laittaa koetukselle kaiken, mihin hän on ennen uskonut. Genre: seikkailu, koko perheen elokuva.

Karpo
Hannu Karpo on suomalainen ikoni, joka on tallentunut kansakunnan muistiin: oman tiensä kulkija, joka raportoi väsymättä ja kuvia kumartamatta tavallisten suomalaisten ihmisten kohtaamista vääryyksistä. Kaikki siis tietävät Karpon, mutta harva tuntee miehen karvahatun alla. Elokuva Karpo kuvaa Hannu Karpon vuosikymmeniä kestänyttä uraa toimittajana ja käänteitä, jotka tekivät Karposta ilmiön ja koko kansan tunteman tv-kasvon.

Karpo-elokuvassa kerrotaan myös niistä uhrauksista, joita ohjelmien teko ja vääryyttä kokeneiden kansalaisten puolustaminen vaati. Karpo rohkeni mennä alueille, joita muut karttoivat. Koko kansan rakastaman televisio-ohjelman tuotannossa käytettiin toisinaan mitä ällistyttävämpiä keinoja ja liikuttiin lain molemmin puolin. Karpoa oli mahdoton pysäyttää syyttein tai uhkauksin, sillä kansain silmissä hänestä kasvoi oikeuslaitostakin suurempi instituutio.

Maailma, Suomi, media ja journalismi ovat käyneet läpi suunnattoman murroksen Karpon toimittajan uran aikana. Karpon tarina on kuin täydellinen läpileikkaus tästä dramaattisesta muutoksesta – ja samalla hyvä muistutus siitä, miten toisenlainen maa Suomi oli vielä hyvin vähän aikaa sitten. Karpo nostaa karvahattua rohkealle ammattilaiselle, jolla oli asiaa. Genre: dokumentti, kotimainen.

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: