Elokuvateatteri Aslakin ohjelmisto viikolla 4 / 2021

28.01.2021
Alkaa 18:00 - Loppuu 18:00

Ohjelmistomme:

Karalahti (ennakkonäytös)
To 28.1. klo 18 ennakkonäytös!
Ikäraja K12, liput 9 €, kesto 1h 57min.

Tunturin tarina
La 30.1. klo 17 pohjoissaameksi tekstitetty ennakkonäytös!
Ikäraja - S -, liput 9 €, kesto 1h 17min.

Peruna
Su 31.1. klo 17 ennakkonäytös!
Ikäraja K7, liput 9 €, kesto 1h 49min.

Noudatamme toiminnassa THL:n ja Valtioneuvoston hygieniaohjeita. Teemme parhaamme, jotta voimme palvella leffa-asiakkaitamme turvallisesti.

Pyydämme omien maskien käyttöön elokuvateatteri Aslakissa! Salissa ja aulassa pidetään 2 metrin turvavälejä toisiin katsojiin. Maltathan poistua salista elokuvan jälkeen turvavälejä yhä noudattaen ja maskeja käyttäen.

Saavu elokuviin ainoastaan oireettomana (ei kuumetta, nuhaa, yskää tai vatsaoireita). Rajoitimme yleisömäärän katsomossamme max. 49 henkilöön per näytös, jotta voimme taata riittävät turvavälit kaikille.

Elokuviin osallistujilta kerätään lipunmyynnissä yhteystiedot mahdollisten tartuntaketjujen selvittämistä varten. Suomessa ei ole jäljitetty yhtään tartuntaketjua elokuvateattereihin hyvien hygieniakäytänteiden ja turvaetäisyyksien noudattamisen vuoksi. Yhteystietoja säilytetään kaksi viikkoa tilaisuuden järjestämisestä, jonka jälkeen ne hävitetään. Tämä hidastaa hiukan lipunmyyntiä, joten saavu hieman aikaisemmin paikalle.

Suosittelemme käyttämään pankkikortin lähimaksuominaisuutta, mutta otamme myös käteismaksut vastaan.

Desinfioimme salin ja aulan kosketuspinnat jokaisen näytöksen välissä ja me työntekijät käytämme kasvomaskeja ja suojakäsineitä.

Tervetuloa elokuviin!

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: