Elokuvateatteri Aslakin ohjelmisto 5.-8.10.2022

05.10.2022 - 08.10.2022
Alkaa 18:00 - Loppuu 20:00

Rakkaani merikapteeni
Ke 5.10. klo 18
La 8.10. klo 16 kiirehdi!
Su 9.10. klo 16 viimeinen
Ikäraja -S- , liput 9 €, kesto 1h 43min.
Nordisk Film

Suon villi laulu
To 6.10. klo 18 viimeinen näytös!
Ikäraja K12, liput 10 €, kesto 2h 6min.
SF STUDIOS

Pulpettikino lyhytelokuvat: Kisu kisu, Luce ja kivi, Molli, Hymy, Iso Ylimäärä
Näytös järjestetään yhteistyössä Rakkautta & Anarkiaa elokuvafestivaalin R&A Pulpettikino On the Road -hankkeen kanssa. 
Pe 7.10. klo 9.30
Ikäraja -S-, vapaa pääsy, Kesto yht. 32 min.

Häät ennen hautajaisia
Pe 7.10. klo 19
La 8.10. klo 18.30
Su 9.10. klo 18.30
Ikäraja K12, liput 9 €, kesto 1h 32min.

Pulpettikino On the Road –hankkeen kiertuenäytös Aslakissa
Pulpettikinon lyhytelokuvat: Kisu kisu, Luce ja kivi, Molli, Hymy, Iso Ylimäärä. Hurmaava kattaus eurooppalaisia animaatioita pienille elokuvan ystäville. Näytös on osa Pulpettikino-ilmaissarjaa ja suunnattu esikoulu- ja koululaisryhmille. Näytös järjestetään yhteistyössä Rakkautta & Anarkiaa elokuvafestivaalin R&A Pulpettikino On the Road -hankkeen kanssa

Kisu kisu: Livekuvaa ja animaatiota yhdistävässä lyhytelokuvassa pieni toukka leikkii lankakerän ja kissanpentujen kanssa, ja kokee lopulta muodonmuutoksen. Ohjaaja Britt Raes, Alankomaat, Belgia, Ranska.

Luce ja kivi: Jättimäinen kivi makaa keskellä rauhallista pientä kylää, jossa Luce asuu. Luce on vihainen: mene pois Kivi, sinä et kuulu tänne! Ja miksi olet täällä ylipäätään?

Molli (Bémol, Sveitsi 2021): Höyhenetön satakieli laulaa metsässä. Sen laulu tuudittaa pienen karhun uneen, rauhoittaa oravien riitoja ja viihdyttää lammessa uivaa joutsenparia. Eräänä päivänä metsässä puhkeaa myrsky. Satakielellä ei ole höyhentakkia, joten se vilustuu eikä voi enää laulaa. Ohjaus ja käsikirjoitus: Oana Lacroix, Sveitsi.

Hymy: GroM herää eräänä aamuna eikä saa suutaan hymyyn. Hän, joka haluaa olla onnellinen ja hymyillä! Hänen ystävänsä LobO tulee kylään ja yhdessä he lähtevät matkalle löytääkseen GroMin hymyn. He yrittävät sirkusvierailua ja taikajuomia mutta loppujen lopuksi tarvittiin vain hyvän ystävän halaus. Ohjaaja Jonas Forsman, Ruotsi.

***

Häät ennen hautajaisia
Hääsuunnittelija Joannan (Iina Kuustonen) täytyy löytää itselleen kulissipoikaystävä, jotta hän voi piristää masentunutta isäänsä. Kuin tilauksesta Joannan elämään astelee omalaatuinen hautausurakoitsija Sakke (Antti Luusuaniemi), jolla niin ikään on omat motiivinsa tyttöystävän etsimiselle. Samaan aikaan Joanna saa mullistavia uutisia, eikä mikään voi palata enää ennalleen. Ohjaus Kari Ketonen. Käsikirjoitus Leo Viirret ja Kari Ketonen. Genre: draama, komedia.

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: