Yritystapahtumat ja -koulutukset

Elinkeinot & kehitys Nordica järjestää, markkinoi ja koordinoi aktiivisesti asiakaslähtöisiä tapahtumia ja koulutuksia yrityksille. Osa koulutuksista on Nordican järjestämiä, mutta Nordica tiedottaa sosiaalisen median kautta myös toisten järjestäjätahojen yritystapahtumia. 

Yrityskoulutukset

Yrityksille kohdennetut koulutusteemat voivat liittyä digitalisaatioon, turvallisuuteen, matkailuun, kansainvälisyyteen tai muuhun inarilaisia yrityksiä kiinnostaviin kehittämisasioihin. Yritys- ja kehittämispalveluissa otetaan mielellään vastaan yrittäjien toiveita kurssiteemoista. Ilmoitamme yrityskoulutuksista ja -kursseista näillä kotisivuilla ja kunnan tapahtumakalenterissa.

Yritystapahtumat

Yritystapahtumia ovat mm. vuosittain järjestettävät Inarin hyvinvointipäivä ja Yrittäjänpäivä 5.9. -tapahtuma. 

Seminaarit

Spirit of Inari -matkailuseminaari on kansainvälinen vuosittain järjestettävä matkailutapahtuma. Teemat vaihtelevat vuosittain. Matkailuseminaarit ja elinkeinoseminaarit järjestää Inarin kunnan elinkeinotoimi yhteistyössä Inari-Saariselkä Matkailu Oy:n ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Messut ja worksopit

Kansainvälisiä matkailualan myyntitapahtumia koordinoi alueellamme Inari-Saariselkä Matkailu Oy. Lisätietoa saa Visit Finlandista.

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: