Yritystapahtumat ja -koulutukset

Yritys- ja kehittämispalvelut järjestää, markkinoi ja koordinoi aktiivisesti asiakaslähtöisiä tapahtumia ja koulutuksia yrityksille. Osa koulutuksista on kunnan järjestämiä, mutta Yritys- ja kehittämispalvelut tiedottaa sosiaalisen median kautta myös toisten järjestäjätahojen yritystapahtumista sopimuksen mukaan. Kannattaa siis laittaa Inarin Yritys- ja kehittämispalvelujen Facebook-sivu seurantaan!

Yrityskoulutukset

Yrityksille kohdennetut koulutusteemat voivat liittyä digitalisaatioon, turvallisuuteen, matkailuun, kansainvälisyyteen tai muuhun inarilaisia yrityksiä kiinnostaviin kehittämisasioihin. Yritys- ja kehittämispalveluissa otetaan mielellään vastaan yrittäjien toiveita kurssiteemoista. Ilmoitamme yrityskoulutuksista ja -kursseista näillä kotisivuilla ja kunnan tapahtumakalenterissa.

Lapin Yrityskoulutuskalenteri

Lapin alueella järjestettäviä yrityksille tarkoitettuja koulutuksia julkaistaan kootusti Yrityskoulutuskalenteri-sivustolla (linkki sivustolle: https://yrityskoulutuskalenteri.fi/). Sivustolta löytyy muun muassa live- ja etäkoulutuksia, tallenteita/videoita, tutkintoon tähtääviä pidempiä koulutuksia ja kaikkea siltä väliltä. Sivustolla julkaistut koulutukset ovat avoimia kaikille, mutta osa koulutuksista on maksullisia.

Yritystapahtumat

Yritystapahtumia ovat mm. vuosittain järjestettävät Hyvinvointipäivä ja Yrittäjänpäivä 5.9. -tapahtuma. 

Seminaarit

Spirit of Inari -matkailuseminaari on kansainvälinen vuosittain järjestettävä matkailutapahtuma. Teemat vaihtelevat vuosittain. Matkailuseminaarit ja elinkeinoseminaarit järjestää Inarin kunnan elinkeinotoimi yhteistyössä Lapland North Destinations -matkailuorganisaation ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Messut ja workshopit

Kansainvälisiä matkailualan myyntitapahtumia koordinoi alueellamme Lapland North Destinations Oy. Lisätietoa saa Visit Finlandista.

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: