Yritystapahtumat ja -koulutukset

Yritys- ja kehittämispalvelut järjestää, markkinoi ja koordinoi aktiivisesti asiakaslähtöisiä tapahtumia ja koulutuksia yrityksille. Osa koulutuksista on kunnan järjestämiä, mutta Yritys- ja kehittämisapalvelut tiedottaa sosiaalisen median kautta myös toisten järjestäjätahojen yritystapahtumista sopimuksen mukaan. 

Yrityskoulutukset

Yrityksille kohdennetut koulutusteemat voivat liittyä digitalisaatioon, turvallisuuteen, matkailuun, kansainvälisyyteen tai muuhun inarilaisia yrityksiä kiinnostaviin kehittämisasioihin. Yritys- ja kehittämispalveluissa otetaan mielellään vastaan yrittäjien toiveita kurssiteemoista. Ilmoitamme yrityskoulutuksista ja -kursseista näillä kotisivuilla ja kunnan tapahtumakalenterissa.

Yritystapahtumat

Yritystapahtumia ovat mm. vuosittain järjestettävät Inarin hyvinvointipäivä ja Yrittäjänpäivä 5.9. -tapahtuma. 

Seminaarit

Spirit of Inari -matkailuseminaari on kansainvälinen vuosittain järjestettävä matkailutapahtuma. Teemat vaihtelevat vuosittain. Matkailuseminaarit ja elinkeinoseminaarit järjestää Inarin kunnan elinkeinotoimi yhteistyössä Inari-Saariselkä Matkailu Oy:n ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Messut ja worksopit

Kansainvälisiä matkailualan myyntitapahtumia koordinoi alueellamme Inari-Saariselkä Matkailu Oy. Lisätietoa saa Visit Finlandista.

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: