Uusi tanssi- ja joogasali otetaan Ivalossa käyttöön 29.1. alkaen

24.01.2024

Vanhan lukion remontti alkaa olla viittä vaille valmis ja myös kunnan eri toimijat ovat siirtäneet toimintaansa kuluneen kuukauden aikana lukiolle. Iloksemme voimme ilmoittaa, että olemme saaneet vanhalle lukiolle myös lisää liikuntatilaa tanssi- ja joogasalin muodossa.

Tanssi- ja joogasalia käyttävät vapaa-aikatoimi, kulttuuritoimi ja kansalaisopisto, mutta myös yhdistyksillä, yksityishenkilöillä ja yrityksillä on mahdollisuus varata tilaa käyttöönsä. Vapaat vuorot ovat löytyvät Pedanetistä ja varausehdot ovat samat kuin myös muissa sivistysosaston hallinnoimissa tiloissa.

Vuorot ovat maksuttomia yleishyödyllisille yhdistyksille, silloin kun sitä käytetään yhdistyksen varsinaiseen toimintaan. Muille toimijoille hinnasto on seuraava:

  • 15 € /1−2 h
  • 30 €/2−4 h
  • 50 €/4−8 h
  • 100 €/vrk

Vanhalla lukiolla on käytössä kaksi pukuhuonetta ala- ja yläkerrassa. Alakerran pukuhuone on varattu naisille ja yläkerran miehille. Itse tanssisali sijaitsee rakennuksen 2. kerroksessa. Pääaulan perältä nousevat rappuset johtavat suoraan tanssi- ja joogasalin ovelle. Osoite Rantatie 10, 99800 Ivalo. 

Vuorot ovat varattavissa vapaa-aikasihteeriltä Tuija Mikkonen, tuija.mikkonen@inari.fi.

Lisätietoa:

Tuija Mikkonen, vapaa-aikasihteeri, 0400 172 304
Mirja Karjalainen, kulttuurisihteeri, 040 7767546

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: