Kauppatieteiden tohtori Tommi Kasurinen on aloittanut Inarin kunnanjohtajana

09.01.2023

Kauppatieteiden tohtori Tommi Kasurinen on aloittanut Inarin kunnanjohtajana 9.1.2023. Tommi Kasurisella on pitkä kokemus kansainvälisistä johtotehtävistä liike-elämässä. Hän on toiminut aiemmin mm. Keskossa useissa eri johtotehtävissä.

Toivotamme uuden kunnanjohtajan lämpimästi tervetulleeksi!

Kasurinen kertoo ottavansa tehtävän vastaan erittäin innostuneena. - "Olen uuden edessä. Paljon on asioita, joissa tarvitsen uusien työkavereiden, luottamushenkilöiden ja kuntalaisten apua."

Vahvuuksiani ovat monialainen johtajakokemus, talousosaaminen sekä tausta kansainvälisistä tehtävistä. Olen avoimuuden kannattaja, mielestäni helposti lähestyttävä sekä päättäväinen ja tulosorientoinut johtaja, Kasurinen kuvailee itseään. 

Kansainvälisistä tehtävistä hän uskoo olevan paljon hyötyä myös tulevassa työssä. - "Esimerkiksi Saariselän ja koko arktisen alueen turismin kehittäminen vaatii kansainvälistä osaamista jo ihan kielitaidosta lähtien. Lisäksi toivon voivani tukea muutakin alueen elinkeinoelämää kansainvälisyyteen liittyvissä asioissa."

Myös erilaisten näkemysten yhteen sovittelu on Kasurisen mielestä yksi hänen vahvuuksistaan. - "Yrityskauppaneuvotteluiden oppina on tullut taito löytää juuri ne asiat ja näkökulmat, jotka eri osapuolille ovat oikeasti tärkeitä."

Uuden kunnanjohtajan haastattelun kokonaisuudessaan pääset lukemaan Inarilaista elämää-asukaslehdestämme www.inari.fi/asukaslehti2022/2

Yhteystiedot: 

Tommi Kasurinen
Kunnanjohtaja
tommi.kasurinen@inari.fi
p. 050 548 4123

----------------------------------

Valtuusto valitsi kauppatieteiden tohtori Tommi Kasurisen Inarin kunnanjohtajaksi kokouksessaan 14.10.2022.

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: