Elokuvateatteri Aslakin tulevia elokuvia


Ehdotuksia syysohjelmistoon:

Bad Moms, Julieta, Sully - Uroteko Hudson-joella, Kubo ja samuraiseikkailu 3D (dub), Snowden, Todella upeeta -elokuva, Sausage Party, Café Society, The Accountant, Allied, Rogue One: A Star Wars Story, Sing 3D

Dokumentit: Edorf - Jälki olemassaolosta su 16.10 klo 18 ja 30.12. klo 19! Kuun metsän Kaisa 6.11. klo 18. Ohjaaja, käsikirjoittaja Katja Gauriloff paikalla esityksessä!.

Lasten päiväelokuvat: Risto Räppääjä ja Yöhaukka 14.10., R & A -festivaalien Pulpettikino 1 -lyhytelokuvia päivähoitoikäisille lapsille 11.11. klo 9.30 ja Ehkäisevän päihdetyön viikon perhe-elokuvaesityksessä 12.11. klo 15. Pikku korppi ja suuri kilpa-ajo (dub) 9.12. klo 9.30. Vapaa pääsy!

Eläkeläisten päiväelokuvat kerran kk maanantaisin klo 13.15: Tulen morsian, Florence, Hymyilevä mies, Syysprinssi, Kuun metsän Kaisa. Liput 6 €.

Nuorten elokuva marraskuussa: Captain Fantastic 11.11. klo 18, vapaa pääsy!

Ooppera: Romeo ja Julia

Tiedot, elokuvatarjonnan, juonikuvaukset ja trailerit kaikista elokuvista löydät www.finnkino.fi -sivustolta!

Elokuvien ikärajojen sopivuudesta lapsille ja nuorille voi lukea erittäin hyödylliseltä sivustolta www.media-avain.fi

Muutokset ja lisäykset ohjelmistoaikatauluissa mahdollisia. Muutoksista ilmoitetaan elokuvateatteri Aslakin Facebook-sivuilla.

Elokuvateatteri Aslak
aslak@inari.fi
Käyntiosoite: Ivalontie 18, 99800 IVALO.

Lippukassa avataan puoli tuntia ennen näytöstä. Ennakkoliput käteisellä Inarilaisen toimituksesta.


Elokuvateatteri Aslak on Suomen pohjoisin yhä toiminnassa oleva elokuvateatterirakennus. Aslak on digitalisoitu Suomen Elokuvasäätiön avustuksella vuonna 2013 kuvalaadultaan ja tekniikaltaan nykyaikaiseksi elokuvateatteriksi, joka kykenee näyttämään 3D-elokuvia ja ensi-iltaelokuvat.

Aslakissa on mahdollista kokea myös Event Cinema-esityksiä, mikä on melko uusi ja voimakkaasti kasvava esityslaji elokuvateattereissa. Esitystekniikan digitalisoituminen on mahdollistanut mitä erilaisimpien sisältöjen tuomisen valkokankaille. Event Cinema esitykset voivat olla kaikkea muuta kuin tavanomaista elokuvaa. Event Cinema -tarjonta käsittää nykyään oopperan lisäksi mm. näytelmäteatteria, balettia, musikaaleja, konsertteja, urheilua tai vaikkapa taidenäyttelyitä. Esitykset tuotetaan useimmissa tapauksissa erityisesti elokuvateattereita varten, eikä niitä voi sellaisenaan nähdä muualla. Event Cinema -esitykset ovat tuoreita tallenteita.

Elokuvateatteri Aslak toimii aktiivisesti tarjoten perusohjelmiston lisäksi mediakasvatuksen tukemiseksi koulukinomuotoisia elokuvaesityksiä pienistä lapsista, peruskoululaisille, erityisryhmille ja eläkeläisille saakka.


Elokuvateatteri Aslakin löydät myös Facebookista. Käy tykkäämästä meistä alla olevan linkin kautta ja voit vaikuttaa leffavalikoimaan jättämällä toiveita Facebookin kautta, postitse kunnantalolle (Kulttuuritoimi, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo) tai sähköpostiin aslak@inari.fi tai mirja.karjalainen@inari.fi.