Elokuvateatteri Aslakin tulevia elokuvia


Ikitie
Ke 20.9. klo 18
To 21.9. klo 18
Ma 25.9. klo 13.15 eläkeläisesitys, liput 8 €.
K16, liput 8 €, kesto 1h 43min.


LEGO® Ninjago® Elokuva
Pe 22.9. klo 17 ensi-ilta!
La 23.9. klo 16
Su 24.9. klo 16
Ke 26.9. klo 18
K7, liput 8 €, kesto 1h 42 min.


Napapiirin sankarit 3
Pe 22.9. klo 19.15
K12, liput 8 €, kesto 1h 43min.


Se
La 23.9. klo 18.30
K16, liput 8 €, kesto 2h 15min.


Rakkaudella Beatrice
Su 24.9. klo 18.15
Ma 25.9. klo 18
K7, liput 8 €, kesto 1h 58min.


Elokuvateatteri Aslakista lämpimäiset popcornit ja muut tuotteet! Tule nauttimaan elokuvista!

LEGO® NINJAGO® Elokuva on uusi animaatioseikkailu tiimiltä, joka kokosi LEGO® Elokuvan ja LEGO® Batman Elokuvan.

Elokuvateatterit valtaavassa NINJAGO-seikkailussa taistelu NINJAGO Citysta saa liikkeelle mestarirakentaja Lloydin, alias Vihreän ninjan, ja hänen ystävänsä – kaikki salaisia ninjataistelijoita. Viisaan, mutta teräväkielisen Mestari Wun johdolla heidän on päihitettävä paha sotapäällikkö Garmadon, pahin tyyppi ikinä, joka sattuu myös olemaan Lloydin isä. Taistelussa robotti vastaan robotti ja isä vastaan poika, eeppinen välienselvittely koettelee raivokasta, mutta kuritonta ninjaryhmää, jonka täytyy oppia pitämään egonsa kurissa ja työskentelemään yhdessä vapauttaakseen sisäiset Spinjitzu-voimansa. Suomeksi puhuttu 3D-versio. Lajityyppi: Perhe-elokuva, animaatio.


Rakkaudella Beatrice
Claire (Catherine Frot) on arvostettu kätilö, joka uran loppupuolella ajautuu törmäyskurssille modernin sairaalan työtapojen ja tehokkuusvaatimusten kanssa. Yhtenä päivänä hän saa erikoisen puhelun. Hänen isänsä tuhlaileva ex-rakastaja Béatrice (Catherine Deneuve) ilmoittaa, että hänellä on tärkeää asiaa ja haluaa tavata 30 vuoden hiljaiselon jälkeen. Heidän tapaamisestaan tulee kahden hyvin erilaisen ihmisen kohtaaminen; toinen pidättäytyvä terveyselämäintoilija ja toinen pihviä ja punaviiniä rakastava nautiskelija.
Lajityyppi: Draama. Kieli: ranska / Tekstitys: suomi & ruotsi.

Syyskaudella: Ikitie, Tuntematon Sotilas, Thor: Raknarök, Star Wars: The Last Jedi, Muumien joulu

Lasten päiväelokuvat: Ilmaiselokuvia päivähoitoikäisille lapsille joka kuukauden toinen perjantai klo 9.30.

Eläkeläisten päiväelokuvat kerran kk maanantaisin klo 13.15: Liput 8 €.

Elokuvien ikärajojen sopivuudesta lapsille ja nuorille voi lukea erittäin hyödylliseltä sivustolta www.media-avain.fi

Muutokset ja lisäykset ohjelmistoaikatauluissa mahdollisia. Muutoksista ilmoitetaan elokuvateatteri Aslakin Facebook-sivuilla.

Elokuvateatteri Aslak
aslak@inari.fi
Käyntiosoite: Ivalontie 18, 99800 IVALO.

Lippukassa avataan puoli tuntia ennen näytöstä. Ennakkoliput käteisellä Inarilaisen toimituksesta.


Elokuvateatteri Aslak on Suomen pohjoisin yhä toiminnassa oleva elokuvateatterirakennus. Aslak on digitalisoitu Suomen Elokuvasäätiön avustuksella vuonna 2013 kuvalaadultaan ja tekniikaltaan nykyaikaiseksi elokuvateatteriksi, joka kykenee näyttämään 3D-elokuvia ja ensi-iltaelokuvat.

Aslakissa on mahdollista kokea myös Event Cinema-esityksiä, mikä on melko uusi ja voimakkaasti kasvava esityslaji elokuvateattereissa. Esitystekniikan digitalisoituminen on mahdollistanut mitä erilaisimpien sisältöjen tuomisen valkokankaille. Event Cinema esitykset voivat olla kaikkea muuta kuin tavanomaista elokuvaa. Event Cinema -tarjonta käsittää nykyään oopperan lisäksi mm. näytelmäteatteria, balettia, musikaaleja, konsertteja, urheilua tai vaikkapa taidenäyttelyitä. Esitykset tuotetaan useimmissa tapauksissa erityisesti elokuvateattereita varten, eikä niitä voi sellaisenaan nähdä muualla. Event Cinema -esitykset ovat tuoreita tallenteita.

Elokuvateatteri Aslak toimii aktiivisesti tarjoten perusohjelmiston lisäksi mediakasvatuksen tukemiseksi koulukinomuotoisia elokuvaesityksiä pienistä lapsista, peruskoululaisille, erityisryhmille ja eläkeläisille saakka.


Elokuvateatteri Aslakin löydät myös Facebookista. Käy tykkäämästä meistä alla olevan linkin kautta ja voit vaikuttaa leffavalikoimaan jättämällä toiveita Facebookin kautta, postitse kunnantalolle (Kulttuuritoimi, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo) tai sähköpostiin aslak@inari.fi tai mirja.karjalainen@inari.fi.