Tuuletar-konsertti, ensimmäistä kertaa Inarissa!

03.10.2022

Tuuletar 10 -vuotta kiertueen konsertti!

EMMA-palkinto, Game of Thrones, Vain elämää, Tunturin tarina, Presidentin linna ja lukuisia maailman kiertueita – 10 vuotta lauluyhtye Tuulettaren poikkeuksellista tarinaa.

Tuuletar on neljän muusikon yhtye, joka on hurmannut niin kuulijat kuin kriitikotkin ympäri maailmaa. Pelkillä äänillään taituroivan yhtyeen käsittämätön menestystarina pitää sisällään toinen toistaan mielenkiintoisempia meriittejä ja saavutuksia. Tuuletar on suomalainen a cappella -lauluyhtye. Yhtyeeseen kuuluvat Venla Ilona Blom, Sini Koskelainen, Johanna Kyykoski ja Piia Säilynoja.

Tuuletar yhdistelee suomalaista kansanmusiikkia, rytmikästä beatboxausta sekä vaikutteita maailmalta, kuten Bollywoodista, Afrikasta ja bulgarialaisesta naiskuorolaulusta. Kaikki yhtyeen äänet tuotetaan ihmisäänillä, mutta yhtye käyttää efekteihin esimerkiksi oktaaveria tuottamaan lauluääntä matalampia taajuuksia. Yhtyeen albumi Tules maas vedes taivaal sai vuonna 2017 Vuoden etnoalbumi -palkinnon Emma-gaalassa.

Yhtye on esiintynyt ulkomailla enemmän kuin Suomessa, ja yhtyeen laulua on kuultu myös Game of Thrones -sarjan trailerilla. Vuonna 2019 yhtye palkittiin Vuoden kansainvälistyjänä Etnogaalassa. 10-vuotiaan Tuulettaren konserteissa kuullaan laajasti kappaleita yhtyeen kaikilta julkaisuilta ja myös täysin ennenkuulematonta materiaalia.

Tuuletar, ensimmäistä kertaa Inarissa, Saamelaiskulttuurikeskus Sajoksessa la 8.10.2022 klo 18! Konsertin järjestää Inarin kunnan kulttuuritoimi.
Liput käteisellä ovelta 15 €, 10 € eläkeläiset, opiskelijat, työttömät. Alle 6-v. 0 €. Liput ostettavissa pankkikortilla kunnantalon infosta! Kuljetus Ivalosta kunnantalolta klo 17. Kuljetusmaksu 5 €, eläkeläiset ja opiskelijat 0 €!

Lämpimästi tervetuloa huikeaan konserttiin Sajokseen lokakuun iltahämyssä!

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: