Tervetuloa Inariin -muuttajakampanja jatkuu

31.05.2021

Inarin kunta jatkaa Tervetuloa Inariin -muuttajakampanjaa sosiaalisessa mediassa siitä mihin House of Laplandin muuttajakampanjassa päästiin vuosina 2019-2020. Uusi kampanja on voimassa vuoden 2021 loppuun saakka. Kampanjan tavoitteena on saada kuntaan uusia asukkaita, lähettää heille tietoa kunnan palveluista ja välittää positiivisia mielikuvia pohjoiseen muuttamisesta.

Inarin kunnanjohtaja Toni K. Laine kannustaa uusia kuntalaisia ilmoittautumaan uudeksi inarilaiseksi: "Olemme iloisia saadaksemme Sinut Inarin kunnan asukkaaksi. Inarin kunnan Tervetuloa Inariin -muuttajakampanjan kautta lähetämme uusille kuntalaisille tervetulokirjeen, jossa on henkilökohtainen 50 euron arvoinen Inari-passi ja kuntaesite. Jotta saat tervetulokirjeesi, täytäthän kunnan kotisivuilla olevan ilmoittautumislomakkeen, Inari-passilla saat käyttöösi Inarin kunnan kansalaisopiston, liikuntatoimen ja kulttuuritoimen palveluita vuoden 2021 aikana. Kampanjasta päätetään vuosittain ja passissa on ohjeet sen käytölle"

Tervetuloa Inariin -kampanjan nettisivuilla julkaistaan pian myös englanninkielinen tekstiosuus ja ilmoittautumislomake, jotta myös vieraskieliset voivat vastata haasteeseemme.  

Lisätietoa: Inarin kunta, kehittämiskoordinaattori Marja Männistö, marja.mannisto@inari.fi

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 
Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: