Inarin kunta hakee yritysneuvojaa

18.11.2021

Inarin kunta hakee uutta yritysneuvojaa

Inarin kunnan yritys- ja kehittämispalvelut hakee yritysneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan. 

Yritysneuvojan rekryilmoitus löytyy Kuntarekryssä ja TE-toimiston MOL-palvelusta.

____

Oletko innostava yrityssparraaja? Autatko mielelläsi asiakkaita ratkaisujen löytämisessä?
Inarin kunnan yritys- ja kehittämispalvelut etsii toistaiseksi voimassa olevaan toimeen innostavaa, itsenäiseen työhön tottunutta ja ulospäinsuuntautuvaa yrityspalveluiden ammattilaista

YRITYSNEUVOJAKSI

Yritysneuvojan pääasiallinen tehtävä Yritys- ja kehittämispalveluissa on yritysneuvonta, jonka lisäksi toimeesi kuuluu yritystapahtumien järjestäminen ja digimarkkinointi. Vasta-alkavien yrityksen neuvontaan kuuluu auttaminen mm. liiketoimintasuunnitelmien tekemisessä, rahoituslaskelmissa ja rahoitusvaihtoehtojen etsimisessä sekä varsinaisessa yrityksen perustamisessa. Tunnet eri yritysmuodot ja niiden erityispiirteet pääpiirteissään, eikä yritysverotuskaan ole sinulle aivan outo termi. Kehittyvien yritysten neuvojana autat esim. investointi- ja kehittämisrahoituksen hakemisessa ja kehittämissuunnitelmien tekemisessä. Lisäksi erilaisten yritystilaisuuksien järjestäminen ja hanketyöskentely kuuluvat tehtäviisi sekä muut esimiehen mahdollisesti osoittamat tehtävät. Asiakkaat ovat pääasiassa suomen- ja englanninkielisiä.

Yritysneuvojan toimen kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä perehtyneisyys yritystoimintaan, elinkeinoelämään ja digimarkkinointiin.

Odotamme valittavalta ulospäinsuuntautuneisuutta, yhteistyövalmiuksia ja positiivista asennetta sidosryhmiin. Luemme eduksesi kokemuksen hanke- ja yritystoiminnasta.

Yritysneuvojan tehtäväkohtainen palkka on 3030 euroa / kk. Lisäksi vakituisille työntekijöille maksetaan 3 %:n Inari-lisä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimessa on neljän kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Yritysneuvojan toimipaikka sijaitsee Ivalossa kunnantalolla, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 30.11.2021 klo 15 mennessä Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi .

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 
Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: