Inarin kulttuuritoimen lauantai-live 16.5. suorana Ravintola PaPaNasta – esiintyjänä Melankolinen Inari

Klikkaa itsesi lauantai-liven konserttikatsomoon tästä linkistä!
https://youtu.be/wTSwdJgj7gI

Lentävä mokke, ei paikalla pakkeja.
Hyökkäysvitja tarjoaa laidalta takleja.

Sellaista on jääkiekko Inarin legendaarisissa joulupäivän peleissä ja sama meininki on lavalla myös rytmiryhmä Melankolisella Inarilla.

Melankolinen Inari on kvartetti, jonka muodostavat kaksi pitkänlinjan Inari-räpin pioneeria, Azis ja J.P. Ovela, nuori ja nälkäinen räppäri Salmela sekä tuottajavelho ja keikkaDJ Lentävä Mokke.

Yhtye tarjoaa koettavaksi niin syysateiden marinoimaa Melankolinaa kuin kevätauringon lämmittämää Rytmiä. Listalta löytyy sielunruokaa niin hämärähommiin eli kaamoshorrokseen kuin yöttömän yön helteiden ja räkkäajan tiyrien keskellä kärvistelyyn. Yllätystakuu!!

"Oli alla sitten potkukelkka tai Reggae-rekka
ja perässä raivon tai kaihon karavaani
Edessä karanteeniaikanakin pohjoisen keikka
Kaikki tiet vievät takas PaPaNa-baariin"

Melankolinen Inari =

Lentävä Mokke (Eikka Palokangas)
Salmela (Jani Salmela)
J.P. Ovela (J-P Kangas)
Azis (AU Länsman)

Konsertti tuodaan koteihin yhteistyössä Ravintola PaPaNan ja EU:n pohjoisimman tapahtumatekniikkayritys Northern Sound Oy:n kanssa.

***

Inarin kunnan kulttuuritoimi on näyttänyt maaliskuun lopusta alkaen lauantaisin paikallisten artistien suoratoistoesityksiä Facebook-kanavallaan.

Aiemmin esiintyneet artistit ovat kuvanneet keikkansa itse kotioloissaan. Tulevan lauantain live-esiintyjä on Melankolinen Inari ja esiintymispaikkana Inarin kirkonkylän suosituin keikkapaikka PaPaNa.

– Konsertin äänenlaatuun ja kuvaukseen on nyt panostettu. Tavoitteenamme on tuottaa valtakunnallisia broadcast-standardeja mukailevaa äänenlaatua, eli lopputuloksen on tarkoitus olla vähän samanlainen kuin katsoisi YLEn olohuonekeikkaa, Eetu Suominen Northern Sound Oy:sta kertoo.

– Linkki Inarin kunnan YouTube-streamiin, tulee löytymään edelleen Inarin kulttuuritoimen Facebook-kanavalta. Nyt kannattaa kuitenkin ottaa seurantaan myös Inarin kunnan YouTube-kanava, sillä jatkossa kaikki Inarin kunnan eri toimialojen videojulkaisut tulevat löytymään sieltä.


Inarin kulttuuritoimen Facebook-sivu
Inarin kunnan YouTube-kanava

Lisätietoja:
kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen, Inarin kunta, 040 776 7546
toimitusjohtaja Eetu Suominen, Northern Sound Oy, 040 834 766Elokuvateatteri Aslak on toimintatauolla Suomessa vallitsevan poikkeuslain vuoksi.

Syyskaudella, kun pääsemme jatkamaan toimintaa, pyydämme teitä noudattamaan erityistä varovaisuutta hygieniassa. Mikäli olet flunssainen tai epäilet altistuneesi kotona-virukselle, pyydämme välttämään elokuviin saapumista. Salissa on hyvin paikkoja väljempään istumistiheyteen. Lisäksi tiloissamme on käsidesiä ja mahdollisuus käsien huolelliseen pesuun wc-tiloissa. Laitoimme esille myös ohjeita oikeaan käsienpesu ja yskimistapaan.

Suosittelemme asiakkaita maksamaan elokuvaliput mieluiten pankkikortin lähimaksuominaisuudella.

Tulevina viikkoina ilmoitamme mahdolliset elokuvaesitykset Inarilaisen sijaan pelkästään täällä kunnan nettisivulla, kunnan tapahtumakalenterissa ja Aslakin facebook-sivulla. Näin voimme reagoida pikaisesti koronan aiheuttamiin yleisötoiminnan järjestämisen muutoksiin.

Katso tulevien leffojen tiedot täältä tai Elokuvateatteri Aslakin facebook-sivuilta!

Muutokset ohjelmistoaikatauluissa mahdollisia. Äkilliset muutokset ilmoitetaan Aslakin facebook-sivulla!


Kulttuuritila Kuulaan taidenäyttelytila varattavissa omalla valvonnalla taidenäyttelyille Ivalon keskustassa vuonna 2020. Tule ja varaa teoksillesi ilmainen taidenäyttelytila! Varaukset ja tiedustelut kulttuurisihteeriltä nro 040 7767546 tai mirja.karjalainen@inari.fi


Elokuvateatteri Aslak - digitekniikka ja tunnelmaa retrossa vanhan ajan elokuvateatterissa!

Katso tulevien leffojen tiedot täältä tai elokuvateatteri Aslakin facebook-sivuilta!

Elokuvateatteri Aslak, Ivalontie 18, 99800 IVALO
Lippukassa avataan puoli tuntia ennen näytöstä.

Muutokset ohjelmistoaikatauluissa mahdollisia. Äkilliset muutokset ilmoitetaan Aslakin facebook-sivulla!