Kulttuuritoimen kevään 2019 tapahtumiaSáhttu dánsundáhpáhussii Avvilis, gielddadálu šiljus d. 18, haddi 5 e. Almmuheapmi sáhttui nummirii 0400 981 243 maŋimustá be 20.9.

Sáhtu fállá Anára kulturdoaibma.


STAALON KAATO Pohjois-Lapin kiertue 2019 kiertue jylisee pitkin Pohjois-Lappia 1-6.10.2019 Kilpisjärveltä Näätämöön. Tämä kiertueiden legendojen legenda ja klassikkojen klassikko palaa viiden välivuoden jälkeen vahvempana kuin koskaan tehostetuin hevosvoimin ja arsenaalein.

HILDÁ LÄNSMAN
HANNIBAL & HOT HEROS
JAAKKO LAITINEN
PETRI KAUTTO
RAUHATÄTI

Facebook: Staalon Kaato - Arctic Hunting Tours
Instagram: Staalon_kaato

ti 1.10 Kilpisjärvi, Haltinmaa
Ke 2.10 Selvä Pyy, Äkäslompolo
To 3.10 Karigasniemi, private show kyläläisille
Pe 4.10 Ivalo yläaste, private show
Pe 4.10 Pub Rastigaisa, Utsjoki
La 5.10 Sajos, Inari klo 19
Su 6.10 Gateway, Näätämö. Klo 17 lasten show. Klo 20 extravaganza kiertueen päätöskeikka!

Liput 20€ paitsi lastenkeikoilla alennusliput 12€.

HILDÁ LÄNSMAN on saamelaismusiikin uljain sanansaattaja kansainvälisissä ja kansallisissa piireissä. Hän on tullut tunnetuksi mm Solju- yhtyeen toisena vokalistina.
https://www.oktavuohta.com/hilda

JAAKKO LAITINEN - tuo Väärä Raha- yhtyeen karismaattinen vokalisti, jolta hoituu tangot, balkanit, vino huumori ja ylevä sydämellisyys.

PETRI KAUTTO esittää modernia roots-musiikkia, jota voisi kuvailla ”Outlaw-folkiksi”. Laulaja-kitaristin kolmas albumi ”Country & Northern” ilmestyi maaliskuussa 2019. Pitkään Lontoossa vaikuttanut lauluntekijä kirjoittaa englanniksi ja tarinoissa liikutaan usein rakkauden ja kiertolais-elämän valoissa ja varjoissa. Herkältä vaikuttava susi saattaakin olla lammas suden vaatteissa.

RAUHATÄTI (Hanna Yli-Tepsa) on pitkän linjan räppäri, joka on tehnyt yhteistyötä lukuisten eturivin artistien kanssa ja on julkaissut kaksi omaa levyä. Hanna pitää kiertueella räp-työpajoja lapsille ja nuorille.

HANNIBAL & HOT HEROS- jazzfunkin Suomen kuninkaat Tampereelta. Poliittisesti ja yhteiskunnallisesti valveilla oleva iskujoukko tykittää ja antaa taustatulta koko artistikatraalle koko kiertueen ajan.


Kulttuuritila Kuulaan taidenäyttelytila varattavissa Ivalon keskustassa vuonna 2019. Tule ja varaa teoksillesi ilmainen taidenäyttelytila! Varaukset ja tiedustelut kulttuurisihteeriltä nro 040 7767546 tai mirja.karjalainen@inari.fi


Elokuvateatteri Aslak - digitekniikka ja tunnelmaa retrossa vanhan ajan elokuvateatterissa!

Katso tulevien leffojen tiedot täältä tai elokuvateatteri Aslakin facebook-sivuilta!

Elokuvateatteri Aslak, Ivalontie 18, 99800 IVALO
Lippukassa avataan puoli tuntia ennen näytöstä.

Muutokset ohjelmistoaikatauluissa mahdollisia. Äkilliset muutokset ilmoitetaan Aslakin facebook-sivulla!