Radio Inari siirtyy nettiradioksi 1.10.2019 lähtien

25.09.2019

- Tutustu Radio Inarin ja viestintäpajan uusiin nettisivuihin

Radio Inarilla on pitkä ja ansiokas historia Suomen pohjoisimpana radiokanavana. Radio Inari on ollut monelle nuorelle ponnahduslautana media-alalle. Meidät tunnetaan tästä ansiokkaasta työstä, jonka olemme tehneet nuorten työllistämisen eteen. Paikallisesti hyvin kevein hartein ja resurssein. Tätä tietä haluamme jatkaa tulevaisuudessakin.

Media-alan murros alkoi 2000 -luvulla. Digitalisaation seurauksena media-ala ja paikallisradioiden toimintaympäristö muuttui merkittäväksi. Musiikkia kuunnellaan yhä kasvavassa määrin eri jakoalustojen kautta. Mobiilin kautta seurataan reaaliaikaisesti uutisvirtaa. Suuremmat media-alan toimijat pystyvät vastaamaan markkinoiden muutokseen ripeämmin. Tämän vuoksi myös Radio Inarin on katsottava mihin omat rahkeet riittävät tulevaisuudessa.

Radio Inari tulee toimimaan Inarin kunnan alueella kertoen ajankohtaisista tapahtumista ja edistäen alueen houkuttelevuutta. Moni kuuntelee jo tällä hetkellä radiota taajuuksien ulkopuolella, joten nettiradion suosio on kasvanut merkittävästi. Radiokanavaa voidaan kuunnella mobiililaitteen kautta ja kytkeä auton kaiuttimiin lähetys ajasta ja paikasta riippumatta.

Teknologisen muutoksen toivotaan tuovan paljon uusia kuuntelijoita radiokanavallemme. Haluamme, että koko Inarin kunnan alueella meitä voidaan kuunnella sujuvasti ilman teknisiä häiriöitä. Verkkoyhteydet kehittyvät koko ajan ja kuuluvuus paranee täten myös nykyisillä katvealueilla.

Tervetuloa kuuntelemaan uudistunutta Radio Inaria 1.10.2019 lähtien osoitteessa: radioinari.fi

Lisätiedot:

Antti Kastinen

toiminnanohjaaja, viestintäpaja

+358407232738

antti@radioinari.fi

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: