Koronarokotustiedote Inarin kuntalaisille 22.1.2021

22.01.2021

Lapin sairaanhoitopiiriltä saamamme tiedon mukaan koronarokotteiden saamisessa on viiveitä ja tämän hetken tiedon mukaan koronarokotukset jatkuvat Inarin kunnassa 1.3.2021 alkaen, siis viikolla 9. Nykyisellä rokotemäärällä voidaan rokottaa ajan varanneet, yli 80-vuotiaat henkilöt, ja muut em. ikäryhmään kuuluvat henkilöt otamme jonotuslistalle. Heille ilmoitetaan rokotusaika soittamalla siinä vaiheessa, kun olemme saaneet tiedon rokotteiden saapumisesta. Kaikille ensimmäisen rokoteannoksen saaneille henkilöille on varattu rokoteohjelmaan kuuluva toinen annos rokotustilaisuudessa annetun ajan mukaisesti.


Tulemme laajentamaan rokotusryhmiä valtakunnallisen ohjeistuksen mukaisesti ja seuraavista rokotettavissa ryhmistä ilmoitamme Paikallislehti Inarilaisessa sekä Inarin kunnan internet-sivuilla siinä vaiheessa, kun rokotteiden saaminen varmistuu. Helmi-maaliskuun vaihteesta alkaen rokotukseen voi tulla Ivalon terveyskeskuksen lisäksi myös Inarin ja Sevettijärven terveydenhoitajien vastaanotolle. Tästä tulee erillinen ohjeistus seuraavissa tiedotteissa.  

Yli 80-vuotiaat voivat edelleen ilmoittautua rokotusjonoon soittamalla numeroon 040 359 1078 arkisin klo 9 – 13 välisenä aikana. Mikäli numero ei vastaa, teille soitetaan takaisin.

Lisätietoja rokotuksesta saa rokotusyhdyshenkilöltä, puh. 040 849 6392 arkisin klo 8 – 9 välisenä aikana.

Avohoidon johtaja

 

 

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: