Ivalon päiväkodin vuoroyksikön ja Saariselän päiväkodin uudet tilat syyskuusta 2019 alkaen

12.09.2019

Ivalon päiväkodin vuoroyksikkö

Ivalon päiväkodin vuorohoitoyksikkö, Karpalot ja Suopursut-ryhmät, ovat muuttaneet syyskuun alussa uusiin tiloihin Ivalon ala-asteelle. Vuoroyksikön uusi osoite on Ivalon päiväkodin vuoroyksikkö, Koppelontie 4, 99800 Ivalo.

Ivalon päiväkodin vuoroyksikössä järjestään hoitoa lapsille, jotka tarvitsevat säännöllistä vuorohoitoa vanhempien työn tai opiskelun vuoksi. Vuoroyksikön Suopursut-ryhmässä järjestetään myös esikoululaisten aamu- ja osapäivähoitoa sekä vuorohoitoa esikouluikäisille ja 1-2 luokan oppilaille.

Ivalon päiväkoti toimii kahdessa eri kiinteistössä, sillä Eetuntiellä toimii edelleen päiväkodin päiväryhmät Kullerot, Kanervat ja Esikot sekä pohjoisaamenryhmä Násti.

Saariselän päiväkoti

Saariselän päiväkodin uudet tilat ovat myös valmistumassa syyskuussa 2019.

Saariselän päiväkoti muuttaa uusiin tiloihin viikolla 38 ja toiminta uudessa talossa käynnistyy 20.9.2019. Päiväkodin uusi osoite on Kielapolku 5, 99830 Saariselkä.

 

Saariselän päiväkodissa järjestetään päivähoidon lisäksi vuorohoitoa alle kouluikäisille lapsille sekä vuorohoitoa esikouluikäisille ja 1-2 luokan oppilaille. Päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta Saariselän alueen lapsille.

Lisätietoja:

Pirkko Saarela
pirkko.saarela@inari.fi
Varhaiskasvatusjohtaja

 

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: