Elokuvateatteri Aslakin tulevia elokuvia


 

Elokuvateatteri Aslakin lippujen ennakkomyynti arkisin klo 9-15 kunnantalon infosta!

Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankki- ja luottokortti, Smartum- ja RJ Tyky-Kuntoseteli, E-Passi sekä Ticket&Mind Body -setelit.

Lasten päiväelokuvat: Ilmaiselokuvia päivähoitoikäisille lapsille ajoittain kuukauden toinen perjantai klo 9.30. Seuraa Aslakin ilmoituksia Inarilaisesta ja Aslakin Facebook-sivuilta.

Eläkeläisten päiväelokuvat kerran kk maanantaisin klo 13.15: Liput 8 €. Seuraa Aslakin ohjelmistoilmoituksia Inarilaisesta ja Aslakin omilta Facebook-sivuilta!

Elokuvien ikärajojen sopivuudesta lapsille ja nuorille voi lukea erittäin hyödylliseltä sivustolta www.media-avain.fi

Muutokset ja lisäykset ohjelmistoaikatauluissa mahdollisia. Muutoksista ilmoitetaan elokuvateatteri Aslakin Facebook-sivuilla @elokuvateatteriaslak -tunnuksella. Seuraa Aslakin Facebookia tästä!

Elokuvateatteri Aslak
aslak@inari.fi
Käyntiosoite: Ivalontie 18, 99800 IVALO.

Lippukassa avataan puoli tuntia ennen näytöstä.


Elokuvateatteri Aslak on Suomen pohjoisin yhä toiminnassa oleva elokuvateatterirakennus. Aslak on digitalisoitu Suomen Elokuvasäätiön avustuksella vuonna 2013 kuvalaadultaan ja tekniikaltaan nykyaikaiseksi elokuvateatteriksi, joka kykenee näyttämään 3D-elokuvia ja ensi-iltaelokuvat.

Aslakissa on mahdollista kokea myös Event Cinema-esityksiä, mikä on melko uusi ja voimakkaasti kasvava esityslaji elokuvateattereissa. Esitystekniikan digitalisoituminen on mahdollistanut mitä erilaisimpien sisältöjen tuomisen valkokankaille. Event Cinema esitykset voivat olla kaikkea muuta kuin tavanomaista elokuvaa. Event Cinema -tarjonta käsittää nykyään oopperan lisäksi mm. näytelmäteatteria, balettia, musikaaleja, konsertteja, urheilua tai vaikkapa taidenäyttelyitä. Esitykset tuotetaan useimmissa tapauksissa erityisesti elokuvateattereita varten, eikä niitä voi sellaisenaan nähdä muualla. Event Cinema -esitykset ovat tuoreita tallenteita.

Elokuvateatteri Aslak toimii aktiivisesti tarjoten perusohjelmiston lisäksi mediakasvatuksen tukemiseksi koulukinomuotoisia elokuvaesityksiä pienistä lapsista, peruskoululaisille, erityisryhmille ja eläkeläisille saakka.


Lippujen hinnat

Lippujen hinnat vaihtelevat elokuvan, elokuvatyypin ja esitysajan mukaan 8-12 € välillä.
Ennakkolippuja ja leffalahjakortteja elokuviin voi ostaa Inarin kunnantalon infosta arkisin klo 9-15.

Mikäli et pääse ostamaan lippua ennakkoon, voit jättää varauksen Aslakiin. Varatut liput maksetaan elokuviin tullessa. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 min ennen esityksen alkua.

Aukioloajat

Ovet avataan 30 min ennen ensimmäisen näytöksen alkua ja suljetaan viimeisen näytöksen alettua.

Maksutavat

Meillä voit maksaa:
– Käteisellä
– Yleisimmillä pankki/luottokorteilla
– Kulttuuriseteleillä:
– Smartum setelit & kortti
– Tyky setelit
– Epassi on tulossa vähitellen vuoden 2018 alkupuolella käyttöön.
Yrityksiä ja ryhmiä palvelemme myös laskutuksella.

Ikärajat

Huomioithan että muihin kuin K18 elokuviin pääsee 3 vuotta ikärajaa nuorempi täysi-ikäisen, oman lähiomaisen seurassa!

Esteettömyys

Elokuvateatteri Aslakiin pääsee myös pyörätuolilla. Lipunmyyjä avustaa eteisen kynnysten ylityksissä. Salissa on yksi pyörätuoliramppi, jonka lipunmyyjä laittaa pyydettäessä paikoilleen. Saattaja veloituksetta elokuvaan.

Salissa on kuulolaitteiden käyttäjiä varten asennettu induktiosilmukka.

Pysäköinti

P-paikat sijaitsevat rakennuksen välittömässä läheisyydessä. Mikäli pysäköintitila ei riitä, käytä naapuriyritysten parkkitiloja häiritsemättä heidän omaa toimintaa tai tukkimatta pelastusteitä. Pysäköiminen on ilmaista.


Elokuvateatteri Aslakin löydät myös Facebookista. Käy tykkäämästä meistä alla olevan linkin kautta ja voit vaikuttaa leffavalikoimaan jättämällä toiveita Facebookin kautta, postitse kunnantalolle (Kulttuuritoimi, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo) tai sähköpostiin aslak@inari.fi tai mirja.karjalainen@inari.fi.
Seuraa julkaisuja Facebookissa tai tee omia julkaisuja hashtagilla #elokuvateatteriaslak