Terveiset Ivalon koulu- ja kulttuurikeskus Kaarteesta koulutyön alkaessa

11.08.2022

Koulutyö alkaa Ivalon koulu- ja kulttuurikeskus Kaarteessa suunnitelmien mukaisesti tiistaina 16.8.2022. Viimeistelytyöt ja kalustaminen ovat meneillään paraikaa. Vaikka itse rakennus otetaan käyttöön, osa pihamaasta on yhä työmaa-aluetta. Työmaa-alue ja oppilaiden välituntialueet on rajattu aidoilla, jotta varmistetaan oppilaiden turvallisuus. Koulutyön alkaessa oppilaat perehdytetään koulun käytössä olevaan piha-alueeseen sekä kulkuun rakennukseen ja rakennuksessa. Koulunkäynninohjaajat ja opettajat valvovat oppilaita piha-alueella.

Oppilaiden vanhemmille ja muille kuntalaisille järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana mahdollisuus tutustua uusiin tiloihin. Myös viralliset avajaiset järjestetään myöhemmin. Tällä hetkellä on tärkeintä saada koulujen toiminta alkamaan uusissa tiloissa. Tilojen käyttöönotto vaatii vielä järjestelyjä ja lisätyötä, tämän vuoksi koulukeskukseen ei tällä hetkellä kutsuta ulkopuolisia vierailijoita.

Ulkotöiden keskeneräisyydestä johtuen liikuntahallin ja auditorion iltakäyttö ei vielä ole turvallisesti mahdollista. Tilanne paranee syksyn aikana ja asian etenemisestä tiedotetaan tarkemmin syyskuussa. Pihanrakennustöiden arvioidaan jatkuvan syyslomaan asti. Liikenteen sujuvoittamiseksi liikennealueen pihasuunnitelma julkaistaan koulukeskuksen peda.net –sivulla ennen koulun alkua.

Ilkka Korhonen
Sivistysjohtaja
Inarin kunta

Liikennejärjestelyt koulun pihalla: ajo-ohje

 

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: