Harrastamisen iloa Inarissa -kalenterin ensimmäinen versio nyt julki

06.11.2023

Inarin kunnan alueella järjestetään monipuolisesti erilaista harrastustoimintaa eri-ikäisille. Harrastusmahdollisuuksia löytyy muun muassa rennon kuntoliikunnan, totisemman kilpaurheilun, luonnon ja palokuntatoiminnan parista. Harrastaa voi ohjatusti tai itsenäisesti sekä yhdessä perheen kanssa.

Harrastustoimintaa järjestävät kunnan vapaa-aikatoimi, lähes 20 urheilu- ja liikuntaseuraa sekä monet muut toimijat. Lisäksi kunnan alueella järjestetään kerhotoimintaa lapsille ja nuorille. Myös Inarin kansalaisopisto tarjoaa monipuolisen kattauksen erilaisia kursseja aina käsitöistä kielten opiskeluun, musiikkiin ja liikuntaan. Kunnan alueelta löytyy myös kaupallisia toimijoita, jotka tarjoavat esimerkiksi joogaa, erilaisia jumppia ja tanssia sekä viikkotunteina että kursseina.

Harrastamisen Iloa Inarissa -kalenteriin on nyt koottu kunnan alueelta löytyviä harrastuksia painottuen liikuntaharrastamiseen. Kalenterin on koonnut vapaa-aikatoimi yhteistyössä Perhekeskuksen kanssa. Kalenteri kehittyy ja kasvaa, joten otamme mielellään palautetta vastaan sekä lisäämme puuttuvia harrastuksia.  

Kalenterin kokoamisen tiimoilta voimme yhteisesti todeta, että kunnan alueelta löytyy varsin monipuolisesti eri harrastamisen vaihtoehtoja, josta iso kiitos kuuluu aktiivisille liikunta- ja urheiluseuroille. 

Lisätietoa:
vapaa-aikasihteeri Tuija Mikkonen, tuija.mikkonen@inari.fi

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: