Etsimme uutta yritysneuvojaa

26.04.2022

Inarin kunta hakee yritysneuvojaa

Inarin kunnan yritys- ja kehittämispalvelut hakee yritysneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan. 

Yritysneuvojan rekryilmoitus löytyy Kuntarekrystä ja TE-toimiston mol.fi-palvelusta. Hakuilmoitusteksti myös alla: 

____

Oletko innostava yrityssparraaja? Autatko mielelläsi asiakkaita ratkaisujen löytämisessä? Inarin kunnan yritys- ja kehittämispalvelut etsii toistaiseksi voimassa olevaan toimeen innostavaa, itsenäiseen työhön tottunutta ja ulospäinsuuntautuvaa yrityspalveluiden ammattilaista

YRITYSNEUVOJAKSI

Yritysneuvojan pääasiallinen tehtävä Yritys- ja kehittämispalveluissa on yritysneuvonta, jonka lisäksi toimeesi kuuluu erityyppisten yritystapahtumien järjestäminen. Aloittavien yrittäjien neuvontaan kuuluu auttaminen mm. liiketoimintasuunnitelmien tekemisessä, rahoituslaskelmissa ja rahoitusvaihtoehtojen etsimisessä sekä yrityksen perustamisessa. Tunnet eri yritysmuodot ja niiden erityispiirteet pääpiirteissään, eikä yritysverotuskaan ole sinulle aivan outo termi. Kehittyvien yritysten neuvojana autat esim. investointi- ja kehittämisrahoituksen hakemisessa ja kehittämissuunnitelmien tekemisessä. Lisäksi erilaisten yritystilaisuuksien järjestäminen ja hanketyöskentely kuuluvat tehtäviisi sekä muut esimiehen mahdollisesti osoittamat tehtävät. Asiakkaat ovat pääasiassa suomalaisia, mutta voit päästä myös puhumaan englantia.

Yritysneuvojan toimen kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään so­vel­tu­va kor­kea­kou­lu­tut­kin­to sekä riittäväksi katsomamme perehtyneisyys yritystoimintaan ja elin­kei­no­elä­mään.

Odotamme valittavalta ulospäinsuuntautuneisuutta, yhteistyövalmiuksia ja positiivista asennetta sidosryhmiin. Luemme eduksesi kokemuksen hanke- ja yritystoiminnasta.

Yritysneuvojan tehtäväkohtainen palkka on 3030 euroa / kk Lisäksi vakituisille työntekijöille maksetaan 3 %:n Inari-lisä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimessa on neljän kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Yritysneuvojan toimipaikka sijaitsee Ivalossa kunnantalolla, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 16.5.2022 klo 16 mennessä Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi .

Lisätietoja: Inarin kunnan elinkeinojohtaja Samuli Mikkola, samuli.mikkola@inari.fi, puh 040 635 9101.

Inarin kunnan yritys- ja kehittämispalvelut vastaa Inarin kunnan elinkeino-, yritys- ja kansainvälisyyspalveluista sekä kehittämishankkeista ja elinkeinopoliittisesta edunvalvonnasta. Meitä on neljä vakinaista työntekijää ja muuttuva määrä hankkeiden kautta työskenteleviä määräaikaisia työntekijöitä.

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 
Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: