Saavutettava Inari

Inarin kunta panostaa matkailun ohella myös saavutettavuuden kehittämiseen mikä tarkoittaa sujuvampia lentoliikenne-, linja-autoliikenne- ja yksityisautoiluyhteyksiä. Varsinkin etätyöskentelyn aikana nopeat tietoliikenneyhteydet ovat välttämättömät myös sivukylissämme asuville ja työskenteleville. Inarin kunnassa teemme aktiivista edunvalvontatyötä parempien yhteyksien puolesta.

Kunnan mielenkiintoinen sijainti Norjan ja Venäjän naapurina mahdollistaa kansainvälisen liiketoiminnan Pohjoiselle Jäämerelle sekä Kuolan niemimaalle. Vilkasliikenteinen VT 4 kulkee kunnan läpi ja Ivalon kansainvälinen lentokenttä palvelee vuosittain neljännesmiljoonaa matkustajaa. 

Luontomatkailun ja luonnossa virkistäytymisen johdosta myös erilaisten reittien rakentaminen, parantaminen ja kehittäminen on arkipäiväämme. Kukapa ei olisi kulkenut merkityillä vaellus-, luonto-, maastopyöräily-, hiihto- tai moottorikelkkailureiteillämme. Reittien kehittämiseksi teemme tiivistä yhteistyötä mm. Metsähallituksen kanssa. 

[]
Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: