Workshopit/työpajat

Hankkeessa järjestetään viisi työpajaa, joissa muodostetaan kansainvälinen kestävän matkailun toimintamalli. Työpajoihin osallistuvat hankkeeseen sitoutuneet yritykset eli hanketyöryhmäläiset.

1. työpaja

Hankkeen ensimmäinen työpaja pidettiin tiistaina 4.2.2020 Sajoksessa Inarissa. Työpajan vetäjänä toimi Suunnittelu ja tekniikka FCG Oy:n Markku Nissi. Työpajassa määriteltiin tavoitteet ja kehittämisen kärjet toimintamallityöskentelylle. Lisäksi käytiin läpi online-työskentelyalustaa.

2. työpaja

Toinen työpaja pidettiin etänä Adobe Connectissa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen Virtuaalitukipalvelun tukemana torstaina 7.5.2020. Työpajan vetäjänä toimi Suunnittelu ja tekniikka FCG Oy:n Markku Nissi. Työpajan teemana oli luonto pidettyjen infoluentojen mukaisesti ja työpajassa määriteltiin toimenpiteet sekä arvoja ja periaatteita.

3. työpaja

Kolmas työpaja pidettiin etänä Adobe Connectissa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen Virtuaalitukipalvelun tukemana torstaina 11.6.2020. Työpajan vetäjänä toimi Suunnittelu ja tekniikka FCG Oy:n Markku Nissi. Työpajan teemana oli vastuullinen tuotekehitys pidettyjen infoluentojen mukaisesti ja työpajassa määriteltiin vastuullisen tuotekehityksen periaatteita ja suuntaviivoja.

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: