Hankkeen työpajat yrityksille ja aluekehittäjille

Toiminnalliset sometyöpajat 1.8.-3.8. & 26.9.-27.9.

Työpajoissa jaettiin ideoita ja työkaluja viestintään. Osallistujat kerryttivät samalla kuva- ja videopankkejaan. Hyödynsimme päivän aikana myös tekoälyä apuvälineenä sekä tarkastelimme aihetta kestävän matkailun näkökulmasta. 

Työpajat jäjestettiin seuraavasti:

Tiistai 1.8. klo 10-15 Saariselkä. Teemana maastopyöräily. Pyöräilyn ohjasi Tuija Laitakari (Trail Tailor).

Keskiviikko 2.8. klo 10-15 Ivalo. Teemana vesiaktiviteetit. Mahdollisuus testata Sup-lautoja, Packraftejä sekä vesipolkupyörää. Mukana valokuvaaja Ville Fofonoff.

Torstai 3.8. klo 10-15 Inari. Teemana retkeily ja luontokuvaus. Mukana valokuvaaja Terhi Tuovinen. 

Tiistai 26.9. klo 10-15 Kiilopää. Teemana retkeilu ja ruokakuvaus. Mukana valokuvaaja Terhi Tuovinen ja eräkokki Sonja Lassila.

Keskiviikko 27.9. klo 10-15 Ivalo. Teemana TikTok ja Youtube. Päivän ohjasi Pauliina Mäki.

Kestävän matkailun STF-starttikoulutus Saariselällä 13.6.2023

Päivän aikana perehdyttiin kestävään matkailuun sekä Visit Finlandin STF-ohjelmaan. Koulutuksen ohjasi Anu Nylund (Mood of Finland). 

Luentomateriaalit_pdf

Vastuullisuussuunnitelmapohja_pdf

Tekoälyä matkailuyrityksiin -työpaja  11.5.2023

Työpajassa kuultiin ja kokeiltiin, miten voi hyödyntää tekoälyä ja kielimalleja. Aiheen alusti etänä tietojenkäsittelytieteen professori Hannu Toivonen Helsingin yliopistolta. Aiheeseen perehtymisen jälkeen tehtiin harjoituksia, joissa käytettiin esimerkkeinä valmiita vastuullisuusviestinnän ja aluemarkkinoinnin lauseita, joita koottiin yhteiseen Flingaan. https://flinga.fi/s/F6CGYBL

Luentomateriaalit_pdf

Kestävän matkailun STF-työpaja Inarissa 26.10.2022

Työpajan teemana oli vastuullisuusviestintä. Aloitamme käymällä läpi vastuullisen matkailun ajankohtaisia kuulumisia meiltä ja muualta. Työpajassa käytiin läpi vastuullisuusviestinnän hyötyjä, keinoja ja työkaluja sekä kestävän matkailun ajankohtaisia kuulumisia meiltä ja muualta. Käsittelyssä on lisäksi Visit Finlandin STF -ohjelma ja ympäristösertifikaatit. Työpajan ohjasi Helena Egan (Planet Egan). 

How to -opas vastuullisuusviestintään_pdf

Käsityöyrittäjien aamukahvit 27.10.2022

Käsityö- ja matkailuyrittäjyyden yhteiset mahdollisuudet -hankkeen kanssa järjestetty tilaisuus, jossa pohdittiin käsityöyrttäjien ja matkailutoimijoiden välisen yhteistyön mahdollisuuksia sekä matkailun ja kulttuurin välistä suhdetta ja verkostoiduttiin. 

Information & networking session in english 7.11.2022

Information and networking session for in english for entrepreneurs and those who ought to be one. 

Kestävän matkailun STF-työpaja Ivalossa 15.6.2022

Työpajan teemana oli tiedolla johtaminen, seuranta ja mittarit. Työpajoissa käytiin läpi vastuullisen matkailun ajankohtaisia kuulumisia meiltä ja muualta. Työpajassa pohdittiin on datan keräämisen, seurannan ja tietoon pohjautuvan päätöksenteon hyötyjä matkailuliiketoiminnassa. Käsittelyssä olivat myös Visit Finlandin STF -ohjelma ja ympäristösertifikaatit. Työpajan ohjasi Visit Finlandin STF-kouluttaja Anu Nylund (Mood of Finland). 

Luentomateriaalit_pdf


 

 

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: