Saariselän talvipyöräilyreitit

Tiesitkö, että mainioiden kesämaastopyörämahdollisuuksien lisäksi Saariselkä on yksi Suomen parhaista talvipyöräilykohteista? Saariselältä Kiilopäälle ja Kakslauttaseen ulottuvat polut tarjoavat pyöräilijälle elämyksiä, joita on hieno muistella myöhemminkin. Osa reiteistä kulkee Urho Kekkosen kansallispuistossa, jossa avotuntureiden ja arktisten havumetsien sävyttämät maisemat sekä polkuverkoston monipuolisuus hakevat vertaistaan. Jos et ole vielä testannut tätä hauskaa talvilajia tai haet ideoita retken suunnitteluun, löydät täältä kattavan tietopaketin alueen poluista palveluineen.

Talvipyöräilyreitit on merkitty maastoon sinisin aurauskepein. Saariselän alueella kaikki talvireitit on monikäyttöreittejä, joilla voi liikkua pyörällä, lumikengillä, kävellen tai polkujuosten. Kiilopään alueella, Laanilasta etelään, löytyy myös pelkästään pyöräilijöille tarkoitettuja reittejä. Huomioi, että ladut ja moottorikelkkareitit ovat pyöräilijöiltä kiellettyjä turvallisuussyistä.

 

Kartasta löytyy talven 2020-2021 talvipyöräilyreitit Saariselällä

Tärkeää tietoa alueen talvipyöräilyreiteistä ja niillä liikkumisesta.

Kuvassa on ohjeita ja vinkkejä tekstinä miten tehdä onnistuneita ja turvallisia talvipyöräilyretkiä Saariselällä

Alla sama informaatio ja kartta ladattavana pdf:nä, josta tekstit on helpommin luettavissa ja voit halutessasi tulostaa kartan itsellesi mukaan retkelle. Painettuja karttoja on myös saatavana useissa Saariselän matkailuyrityksissä ja matkailijan infosta Saariselän palvelupiste Kiehisestä.  Tervetuloa nauttimaan talvipyöräilystä turvallisesti Saariselälle!

Saariselän talvipyöräilykartta 2020-2021 (pdf)

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: