Tiedote koronarokotuksista Inarin kunnassa

16.05.2022

 

Seuraavat ajanvarauksettomat koronarokotustilaisuudet ovat

 

Ivalon terveyskeskuksessa:

torstaina              19.5.2022    klo 12 - 14

keskiviikkona    25.5.2022    klo 12 - 14

 

Inarin terveydenhoitajien vastaanotolla Sajoksessa:

keskiviikkona    25.5.2022 klo 13 - 15

 

Halutessanne voitte tulla rokotukseen myös sähköisellä ajanvarauksella. Alla polku Inarin kunnan terveyspalveluiden sähköiseen ajanvaraukseen:

https://www.inari.fi/fi/palvelut/sosiaali-ja-terveyspalvelut/sosiaali-ja-terveydenhuollon-sahkoinen-verkkopalvelu.html

Mikäli haluatte varata ajan puhelimitse, ajanvarausnumero on: 040 - 571 8515 arkisin klo 12 - 14. Myös aikojen perumiset ja siirtämiset tulee tehdä tähän numeroon. Mikäli numero on varattu tai ei vastaa, teille soitetaan takaisin.

Toiseen rokotukseen voi tulla, jos ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut vähintään 6 viikkoa. Kolmas koronarokoteannos annetaan kaikille yli 18-vuotiaille, jos toisesta rokoteannoksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta.

THL suosittelee yli 80-vuotiaille neljättä koronarokotusta. Lisäksi THL suosittelee neljänsiä koronarokoteannoksia kaikille yli 12-vuotiaille voimakkaasti immuunipuutteisille henkilöille, kotihoidon, palveluasumisen sekä omaishoidon asiakkaille.

Kaikki tähän ryhmään kuuluvat voivat saada tehosteannoksen, kun kolmannesta koronarokoteannoksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta.

Kotihoidon asiakkaat rokotetaan kotisairaanhoitajien toimesta ja palveluasumisen asiakkaat rokotetaan asumispalveluyksikön toimesta, mutta rokotukseen voi tulla myös terveyskeskukseen ajanvarauksella tai yleiseen rokotustilaisuuteen.

Avohoidon johtaja

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: