Sivistyslautakunnan tiedote: Inarin monitoimitalon remontti ja sisäilma-asiat

julkaistu: to 11.10.2018 klo 11:13


Inarin kunnan sivistyslautakunta käsitteli 10.10.2018 muissa asioissa Inarin monitoimitalon tilannetta sisäilman ja remontin osalta. Lautakunta kokosi konkreettisia toimia, jotka tulee toteuttaa nopealla aikavälillä tilapäisten parannusten aikaansaamiseksi. Lautakunta tekee oireilun kartoituksen koulun oppilaille ja varhaiskasvatuksessa sekä koulussa henkilöstölle. Terveystoimen keräämä tieto kootaan.

Tilohin lisätään ilmanpuhdistimia. Luokista vähennetään tavaroita ja tekstiilejä siivouksen helpottamiseksi. Siivousta tehostetaan tilapäisesti. Ilmanvaihto puhdistetaan ja säädetään heti kun se on mahdollista. Kartoitetaan käytettävissä olevat väistötilat. Inarin koulun, päiväkotien, ruokapalvelun ja terveystoimen käytössä olevan rakennuksen remontti vesivahingon jälkeen etenee aikataulussa. Tiloissa on edelleen menossa kuivatustoimet, jonka jälkeen tehdään korjaustoimenpiteet. Remontti valmistuu suunnitelman mukaan marraskuussa.

Päivähoidon tiloihin tehdään 16.10.2018 tilapäistilojen tarkastus, jolla arvioidaan nyt käytössä olevien tilojen käyttökelpoisuutta. Terveydensuojelutarkastaja on vieraillut tiloissa edellisen kerran 13.9.2018 ja seuraa tilannetta ja tekee tarvittaessa muutoskehotuksia. Koulussa B-puolelta on siirretty osa opetuksesta A-puolelle. Tuuletusta on lisätty. Aiempi sisäilmaan liittyvä tiedote on luettavissa kunnan sivuilla

Inarin kunnan sisäilmatyöryhmä kokoaa tietoa, jonka pohjalta toiminnan muutokset suunnataan. Se kokoontuu seuraavan kerran 23.10.2018.

Inarin koulun ja päiväkotien vanhempainilta järjestetään 25.10.2018 klo 18.00, jossa on paikalla laaja edustus asiantuntijoita. Asioista tiedotetaan siellä lisää.

10.10.2018

Sivistyslautakunta