Kesästä 2021 odotetaan vilkasta karavaanarikesää

31.05.2021

Inarilaiset leirintäalueet odottavat vilkasta matkailukesää, sillä matkailuautoilusta ja -vaunuilusta on tullut lähes trendi ja korona-aika on jopa kiihdyttänyt autojen hankintaa. Leirintäalueiden edustajat veikkaavat jopa, että tilat loppuvat kesken, jos rajat saadaan auki ja ulkomaalaisetkin pääsevät maahan. Inari-Saariselkä-matkailualue tarjoaa karavaanareille yötöntä yötä, upeita tuntureita, erämaisen Inarijärven, monipuolisia kulttuureja, ulkoilumahdollisuuksia olipa kyse vaeltamisesta, pyöräilystä, kalastamisesta tai muuten vesillä liikkumisesta tai vain lukuisten kylien ainutlaatuisuudesta nauttimisesta. 

Olemme koonneet koosteen alueen karavaanaripalveluiden tarjoajista. Tarve koosteen tekemiseen on tullut alueen yrityksiltä, sillä he haluavat palvella asiakkaitaan paremmin, esimerkiksi kertomalla asiakkailleen seuraavien öiden majoituskohteista ja tarjottavista palveluista. Karavaanaripalveluja löytyy niin Saariselältä, Kiilopäältä, Ivalosta, Inarista, Lemmenjoelta, Kiellajoelta ja Kirakkajärveltä sekä Näätämöstä. Myös karavaanareille löytyy paljon tekemistä alueeltamme. 

Karavaanaripalvelut Inarissa kesällä 2021 (avaa pdf-tiedosto tästä).

Inari-Saariselkä Matkailu Oy toivottaa alueen yrittäjät yhteistyöhön

Inari-Saariselkä Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Marja Kumpuniemi kannustaa alueen yrittäjät yhteistyöhön laajasti myös karavaanaripalvelujen osalta. "Jäsenyrityksenä olet mukana kehittämässä koko matkailualueen tunnettuutta", sanoo Marja Kumpuniemi.

Inari-Saariselkä matkailualueen karavaanaripalveluiden markkinointi

Inari-Saariselkä Matkailu tekee aktiivisesti jatkuvaa mainontaa myös alueen karavaanaripalvelujen osalta. Jatkuva mainonta pitää sisällään mm. digitaalista mainontaa ja verkkosivuilla on jatkuvasti paljon liikennettä - mukana tarjonnassa on jäsenyrityksien palvelut myös leirintäalueiden osalta: https://www.inarisaariselka.fi/fi/majoitus/leirintaalueet/ - kyseinen verkkosivu ja tarjonta sai paljon näkyvyyttä erityisesti viime kesänä.

 

Mukaan Inari-Saariselkä matkailualueen yhteistyöhön - mahdollista myös kannatusjäsenyys

Kannustamme alueen yrityksiä mukaan yhteistyöhön, joka tarjoaa matkailualueen markkinointinäkyvyyden rinnalla paljon muitakin palveluja. Jäsenyrityksenä olet mukana kehittämässä koko matkailualueen tunnettuutta, saavutettavuutta sekä palvelurakennetta, saat näkyvyyttä ISM:n toiminnan kautta niin kotimaan markkinoilla kuin kansainvälisestikin. Yrityksellä on mahdollisuus saada kattavasti tietoa matkailuun liittyvistä aiheista ja kehityssuunnista sekä osallistua koulutuksiin. Jäsenyritykset ovat myös mukana vastuullisuuden kehittämisessä, mikä korostuu erityisesti nyt elpymisen aikana. Kannatusjäseneksi voi liittyä myös alueella toimiva muun alan yritys.

 

Inarin kunnan matkailuneuvonnat auttavat matkailijoita

 

Täältä voi tutustua Inari-Saariselkä Matkailun yhteistyöhön: https://www.inarisaariselka.fi/fi/jasenyys/

Inarin matkailuneuvonnat Inarin kylällä, Ivalossa ja Saariselällä auttavat matkailijoita myös henkilökohtaisesti neuvontapisteissään (yhteystiedot alla). Inari-Saariselkä Matkailun kotisivuilta löytyy myös runsaasti tietoa alueen palveluista, nähtävyyksistä ja tekemisistä.

Matkailuneuvonta Saariselkä
Palvelupiste Kiehinen
Lutontie 16 (Gielas-hotelli)
99830 Saariselkä
Puh. +3578 40 168 7838
tourist.info@saariselka.fi
www.luontoon.fi/kiehinen

Matkailuneuvonta Inari
Metsähallitus, Luontokeskus Siida
Inarintie 46
99870 Inari
Puh. +358 40 168 9668
tourist.info@inari.fi
www.luontoon.fi/siida

Matkailuneuvonta, Ivalo
Metsähallitus, Ivalon palvelupiste
Ivalontie 10
99800 Ivalo
Puh +358 40 168 9668
tourist.info@inari.fi
www.luontoon.fi/ivalonpalvelupiste

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 
Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: