Ivalon koulukeskushankkeen tiedote 10/2018

julkaistu: ma 08.10.2018 klo 09:24


Ivalon koulukeskushanke etenee. Valtuuston tekemä elinkaarimallia koskeva linjauspäätös on saamassa lainvoiman 9.10.2018. Kunnanhallitus aloitti hankkeen joulukuussa 2017, suunnitteluryhmä ja ohjausryhmä ovat kokoontuneet useita kertoja ja koonneet kokonaisuutta ja tarvetta käyttäjien näkökulmasta. Henkilöstö on osallistunut suunnitteluun elokuusta asti työstäen talossa toimimaan tulevia toimintoja. Kuntalaisia sekä järjestöjä on kuultu ja he ovat kertoneet näkökulmiaan kevätkesällä. Lukion ja yläasteen rehtori Ulla Hynönen nimettiin koulu-projektin johtajaksi.

Työskentely siirtyy seuraavaksi ammattisuunnittelijoiden kanssa tehtäväksi yhteistyöksi, joka on tarkoitus aloittaa marraskuun alussa. Hankkeessa rahoituksesta vastaa Inspira, sopimusasiantuntijana toimii Krogerus ja suunnitteluasiantuntijana toimii Ramboll Oy. Marraskuuhun mennessä käyttäjätoiveita vielä hiotaan valmiiksi suunnitteluun.

Koulukeskushankkeen edistymistä on mahdollista seurata Inarin kunnan sivuilta peda.netissä, samoilta sivuilta, joihin on luotu koulujen kotisivut. Linkki sivulle TÄSSÄ

Lisätietoja:

Ilkka Korhonen

Sivistysjohtaja

Inarin kunta

ilkka.korhonen@inari.fi

p. 0400 131 231