Inarin kunta järjestää neljä kylätilaisuutta kuntalaisille lokakuussa osana Kestävää matkailua ja digitaalista vastuullisuusviestintää Pohjois-Lapissa –hanketta.

14.09.2022

Toivotamme kuntalaiset tervetulleiksi kylätilaisuuksiin keskustelemaan matkailusta sekä vaikuttamaan matkailun kehittämiseen Inarin kunnassa. Kaikenlaiset ajatukset ja mielipiteet ovat tärkeitä. Tilaisuuksissa kahvitarjoilu. Edellisen kerran kylätilaisuuksia järjestettiin 2020, jolloin kuntalaiset kokivat tilaisuudet tärkeäksi foorumiksi matkailuelinkeinosta keskustelemiseen sekä vuoropuhelun lisäämiseen. Tilaisuuksien aluksi kunnan edustajat kertovat meneillään olevista hankkeista.

Kylätilaisuudet järjestetään seuraavasti:

Tiistai 4.10. klo 17-19 Saariselkä, Auroratupa

Keskiviikko 5.10. klo 17-19 Ivalo, Kunnantalo

Maanantai 10.10. klo 17-19 Näätämö, Rajamotelli

Tiistai 11.10. klo 17-19 Inari, Saamelaisalueen koulutuskeskus

Mikäli et koe kylätilaisuuksia mieluisaksi paikaksi ajatustesi ilmaisuun, mutta haluaisit keskustella matkailusta alueella ja ilmaista mielipiteesi luottamuksellisesti, voit olla yhteydessä hankekoordinaattoriin, jonka yhteystiedot löytyvät alhaalta. Viestejä voit lähettää myös Inari-aplikaatiossa sekä kunnan verkkosivujen chatissä.

Kylätilaisuudet ovat osa Kestävää matkailua ja digitaalista vastuullisuusviestintää Pohjois-Lapissa -hanketta. Hankkeelle saatiin rahoitus Lapin liiton REACT-EU:n EAKR-rahoituksen kautta. Inarin kunta myönsi hankkeelle kuntarahoituksen ja hallinnoi hanketta. Hankeaika on 1.1.2022 - 30.9.2023.

Lisätietoa:

Miika Leivo, hankekoordinaattori, miika.leivo@inari.fi, puh 0403591079

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: