Inarin kulttuuritoimen lauantai-live 9.5. suorana Ravintola PaPaNasta – esiintyjänä Talonpoika Lalli

04.05.2020

Hyppää tästä linkistä Talonpoika Lallin konserttiin PaPaNasta!

https://youtu.be/W3ECRFRh4-k

Inarin kulttuuritoimi on näyttänyt maaliskuun lopusta alkaen lauantaisin paikallisten artistien suoratoistoesityksiä Facebook-kanavallaan. Aiemmin esiintyneet artistit ovat kuvanneet keikkansa itse kotioloissaan. Tulevan lauantain live-esiintyjä on ivalolaislähtöinen rap-artisti Talonpoika Lalli ja esiintymispaikkana Inarin kirkonkylän suosituin keikkapaikka PaPaNa.

– Ihmiset ovat harmitelleet sitä, ettei poikkeusolojen aikana ole päässyt alueen keikkapaikoille paikan päälle, joten nyt haluamme toteuttaa etäkeikan PaPaNan puitteista, kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen kertoo.

Konsertti tuodaan koteihin yhteistyössä Ravintola PaPaNan ja EU:n pohjoisimman tapahtumatekniikkayritys Northern Sound Oy:n kanssa.

– Konsertin äänenlaatuun ja kuvaukseen on nyt panostettu. Tavoitteenamme on tuottaa valtakunnallisia broadcast-standardeja mukailevaa äänenlaatua, eli lopputuloksen on tarkoitus olla vähän samanlainen kuin katsoisi YLEn olohuonekeikkaa, Eetu Suominen Northern Sound Oy:sta kertoo.

– Lähetys, tai ainakin linkki streamiin, tulee löytymään edelleen Inarin kulttuuritoimen Facebook-kanavalta. Nyt kannattaa kuitenkin ottaa seurantaan myös Inarin kunnan YouTube-kanava, sillä jatkossa kaikki Inarin kunnan eri toimialojen videojulkaisut tulevat löytymään sieltä, Karjalainen täsmentää.

Sopivan artistin löytymisen eteen piti tehdä hieman töitä, sillä monet paikalliset artistit ovat tällä hetkellä kiireisiä porohommissa. Suomisen mukaan Talonpoika Lalli sopii PaPaNa-keikan artistiksi täydellisesti.

– Lalli on ennestään PaPaNan lavalta tuttu, valtakunnallisesti tunnettu ja nuorisoa miellyttävä rap-artisti. Biisit käyvät läpi Lapin kollin arkea kelkan remppaamisesta alkaen. Lappilaisen räpin ylityömies, koska "niin se on ja niin se mennee – eipä vissiin".

Inarin kulttuuritoimen lauantai-livessä 9.5.2020 klo 18 Talonpoika Lalli
Inarin kulttuuritoimen Facebook-sivu
Inarin kunnan YouTube-kanava

Lisätietoja:
kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen, Inarin kunta, 040 776 7546
toimitusjohtaja Eetu Suominen, Northern Sound Oy, 040 834 7663

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: