Esimieskoulutusta Ivalossa 20.10. ja 24.10.

julkaistu: ma 16.10.2017 klo 08:50


Kehitetään yhdessä työturvallisuus- ja työhyvinvointiosaamista – esimiehet avainasemassa

 

Esimiehet ovat tärkeässä roolissa TTT-asioista tiedottamisesta henkilöstölleen sekä esimiesasemaan kuuluvan työsuojeluvastuun toteutumisesta arjessa. Esimiesvastuita on paljon, mutta heille tarjottu tuki jää usein vähemmälle.

Lokakuussa järjestetään Ivalossa kaksi Esimiesfoorumix- tapahtumaa. Esimiesfoorumin tapahtumat on tarkoitettu kaikille esimiestyötä tekeville, johtajille ja yrittäjille. Tervetuloa mukaan. Esimiesfoorumi on muodostunut Työterveyslaitoksen hankkeessa keskustelufoorumiksi ja tiedon sekä koulutuksen yhteiseksi hankkimiseksi Inarin alueella


Perjantaina 20.10. klo 9.00–11.00. Inarin kunnanjohtaja Toni K. Laine alustaa keskustelua teemasta ”Johtajuus pyörteisessä ympäristössä”.


Tiistaina 24.10. klo 10.00.–12.00 Pohjois-Suomen AVI:n tarkastaja Eija Ukkola kertoo AVI:n tarkastusten sisällöstä ja siitä kuinka niihin tulee valmistautua. Ukkola kertoo tarkemmin aiheesta ”Mitä tarkoittaa psykososiaalisen kuormituksen arviointi?”


Työterveyslaitoksen kehittämispäällikkö Jaana Lerssi-Uskelin on paikalla perjantain 20.10. tilaisuudessa ja teemme yhteenvedon LAPIN PILOTTI- hankkeessa 2015–2017 syntyneestä esimiesfoorumista. Keskustellaan esimiesfoorumin jatkamisesta alueellisin voimavaroin. Inarin kunta on luvannut ottaa koordinointi- ja tiedottamisvastuun ja tulee järjestämään muutamia tapaamisia vuosittain ja näin esimiesfoorumia voidaan jatkaa alueellisin voimavaroin. Mikäli muillakin työnantajilla on kiinnostusta jakaa osaamistaan ja avata koulutustilaisuuksia tälle kohderyhmälle esimiesfoorumin nimissä se on mahdollista ja toivottavaa.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset EsimiesfoorumiX -tapaamisiin: anne-marie.kalla@inari.fi, p. 040 723 0697.


Lapin pilotti kuului Työterveyslaitoksen koordinoimaan valtakunnalliseen ESR-rahoitteiseen Työterveyttä, työturvallisuutta ja työhyvinvointia verkostoituen –hankekokonaisuuteen. Lapin pilotin (2015-2017) koordinoijana toimi Työterveyslaitoksen kehittämispäällikkö Jaana Lerssi-Uskelin. Yhteyshenkilö jatkossa on Inarin kunnassa on henkilöstösihteeri-suunnittelija (työsuojelupäällikkö) Anne-Marie Kalla. Hankkeen yhteistyökumppaneina toimivat tiiviisti myös Elinkeinot & kehitys Nordica sekä Työterveyshuolto MedInari.

 

Kommentointi

Otsikko:
Sähköposti:
Kommentti: