Toivon työpaja - kurssi

15.09.2020 - 27.10.2020
Alkaa 10:00 - Loppuu 14:00

Miten huomata hyvä elämässä ja mistä lisää voimia arkeen? Mistä lisää voimia arkeen, jos kaikki tuntuu harmaalta ja raskaalta? Löytyisikö päiviin jotain ihan uutta? Miten huomata hyvä elämässä? Voiko elämäni muuttua taas valoisammaksi? Koetko mielenterveyden ongelmia ja olet ollut pitkään pois työelämästä?

Kurssilla etsitän yhdessä toiveikkuutta ja valon pilkahduksia ja pohditaan, mistä löytyisi voimia arkeen. Usein on helpompi olla myötätuntoinen toisille, ja oma minä unohtuu. Tällä kertaa opetellaan myötätuntoa itseämme kohtaan: Tällä hetkellä jaksan ehkä vain tämän, mutta vointini paranee, edessäni on parempi huominen ja uusia mahdollisuuksia. Suunnitellaan yhdessä lähitulevaisuutta ja opetellaan pilkkomaan tavoitteita pieniksi, kullekin sopiviksi askeleiksi.
 
Joskus unohtuu, että emme ole ainoita, joiden mieli ei jaksa. Ryhmässä jaamme kokemuksia toisten samoja asioita kohdanneiden kanssa ja teemme erilaisia harjoituksia. Voit tulla mukaan ihan omana itsenäsi. Mukana on aina vertaisohjaaja, jolla on omakohtaista kokemusta toipumisesta ja siitä, mikä arjessa auttaa eteenpäin. Tarjoamme lounaan ja kahvit päivittäin.

Kurssipäivät: 15. - 17.9. ja 27.10.2020, klo 10:00 - 14:00. Kurssipaikka: Hotelli Kultahippu, Ivalo

Hae mukaan: 25.8. mennessä: https://www.mtkl.fi/toimintamme/tapahtumat-kurssit-koulutukset/tapahtumakalenteri/?id=423
Matkakulut: Korvaamme osallistujille kurssipäivien matkakulut julkisilla kulkuneuvoilla. Omavastuu matkakuluista on 5€/suunta/päivä. Jos matkustaminen kurssipaikalle on hankala järjestää, autamme siinä. Lapin alueelta yli 50 km päästä tulijoille tarjotaan mahdollisuus majoitukseen.

Yhteistyössä: Utsjoen kunta

Lisätietoja: Sanna Hyry, p. 040 8272665, sanna.hyry@mtkl.fi

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: