Mulla on menolippu-onks sulla? / Pelit kautta aikain - tapahtumasarja

13.01.2017
Alkaa 17:00 - Loppuu 21:00

Pelit kautta aikain - Tapahtumasarja on Inarin nuorisotyön ja Inarin seurakunnan yhdessä aloittama Suomi 100 -tapahtumasarja.


Ensimmäinen tapahtuma on lautapeli-ilta pe 13.1.2017 klo 17-21.00 Ivalon kirkon alakerrassa.

Tapahtumasarjaan kuuluu keväällä pelikonsolitapahtuma. Hiihtolomalla järjestetään lauta- ja pöytäpeli-ilta Stönöllä ja tutustutetaan yksi nuorisoryhmä Huispaus-peliin. Muualla Suomessa seurakunnilla on paljonkin oheistoimintaa Huispaus-pelin tiimoilta.


Myöhemmin nuorisotoimessa tehdään matka Tornion pelitaloon nuorisotoimen vieraaksi. Ivalon ja Inarin nuorisotiloilla pelataan viikottain teemalautapeliä. Nuorisotoimi järjestää vuoden kuluessa tapahtumasarjan puitteissa myös kouluille ja Game Over -tapahtumaan toimintaa. Juhannusviikolla vietetään Puistopeliviikkoa ja syyskuussa pelataan kirjastoillassa. Idea on yhdessä tekemistä, sillä pelit yhdistävät ja tutustuttavat ihmisiä toisiinsa erilaisten pelien äärellä; lautapelit, joukkuepelit, pöytäpelit, korttipelit, pihapelit, pelikonsolit. On tosiaankin monia erilaisia vaihtoehtoja ja kaikille peleille on oma aika ja paikka olemassa. Mukava, nostalgisestikin tuttujen, pelien vuosi on tulossa nuorisotoimella.

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: