Marzin maailma

11.10.2019
Alkaa 19:00 - Loppuu 21:00

MARZIN MAAILMA

 

Viihdekonsertti/ Light music concert

Pe 11.10.          klo 19 Saamelaiskulttuurikeskus Sajos, Inari

 

Lokakuinen harmaus saa väistyä, kun Lapin kamariorkesteri kera vierailijan svengaavat kuulijoiden sydämiin musiikin iloa, paloa ja oivalluksia. Inarin Saamelaiskulttuurikeskus Sajoksen viihdekonsertissa Marzin maailma  perjantaina 11.10.2019 saamme tutustua lähemmin koko kansan tuntemaan, mainioon sähkökitaristiin Marzi Nymaniin.

 

Konsertin ensimmäinen puoli koostuu ilmeikkäästä kamarimusiikista ja toinen puoli painottuu viihteellisiin teoksiin. Illan musiikillisesta ohjauksesta vastaavan Marzin ohjelmassa on sekä hänen omia sävellyksiään että hänen tekemiään sovituksia tunnetuista kappaleista. Kitaroinnin ohella Marzi luotsaa rikkaaseen sävelmaailmaansa pianon ääreen istahtaen ja laulullista osaamistaan väläyttäen.

 

Marzi Nyman on suomalainen kitaristi ja musiikin monitaituri, jonka lavakarisma hakee vertaistaan. Uransa aikana Nyman on esiintynyt useissa kokoonpanoissa sekä säveltänyt musiikkia orkestereille, televisioon, elokuviin ja tapahtumiin. Lisäksi hän on soittanut rivimuusikkona lukuisilla levytyksillä ja julkaissut kaksi omaa sooloalbumia. Nyman myös johtaa orkestereita ja vuonna 2012 hänet valittiin Espoo Big Bandin vakituiseksi kapellimestariksi.

 

Liput  21/ 18/ 10 € www.lipputoimisto.fi ja www.ticketmaster.fi sekä Sajoksen infosta maanantai-perjantai klo 9-17, sajos@samediggi.fi / 050 565 1346.

 

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: