Laulajalegenda Eino Grön Ikivihreitä-konsertti

26.09.2021
Alkaa 17:00 - Loppuu 18:15

Laulajalegenda EINO GRÖN esiintyy Saamelaiskulttuurikeskus Sajoksessa

Eino Grön vierailee pitkästä aikaa Lapin maisemissa ja esiintyy Inarin kulttuuritoimen järjestämänä Saamelaiskulttuurikeskus Sajoksessa. Suomalaisten suursuosikki Eino Grön täytti 80 vuotta ja lähti tasavuosiensa kunniaksi kiertueelle ympäri Suomen.

Konserttikiertue vierailee myös Saariselän tunturikappelissa ja Kuukkelin päivätansseissa. Lisätietoa ja liput Saariselän tapahtumiin Inari-Saariselkä Matkailun Oy:n tapahtumakalenterista tai Saariselän Kuukkelista.

Grön on levyttänyt jo yli 60 vuotta ja ollut ahkera esiintyjä vuodesta -56. Hän on edelleen hienossa vedossa tehden Pyhimyksenkin kanssa kevään 2021 Emma-gaalassa yhteisnumeron. Uransa jo 1950-luvun lopulla aloittanut Grön muistetaan erityisesti monista legendaarisiksi muodostuneista tangolevytyksistä, kuten ”Seinillä on korvat”, ”Sä kuulut päivään jokaiseen” ja ”Illan viimeinen tango”. Hänen läpimurtonsa oli vuonna 1958 julkaistu ”Liian paljon rahaa”.

Grönillä on n. 680 laulua levytettynä ja hän esiintyy yhä säännöllisesti niin tanssipaikoilla kuin konserttisaleissa. Hänestä on tehty myös musikaali ja hänen elämästään on kirjoitettu kirjoja. Syksyn sävelen Eino Grön voitti vuonna 1997 kappaleella ”Vähemmän kiirettä, enemmän aikaa”. Iskelmä-Finlandia -palkinnon hän saavutti 2007.

Inarin kulttuuritoimen järjestämässä konsertissa sunnuntaina 26.9. Klo 17 kuullaan monia hänen ja kuulijoiden suosikkisäveliä! Sajoksen konsertin liput ostettavissa pääsääntöisesti ennakkoon Inarin kunnantalon infosta (Piiskuntie 2, Ivalo) arkisin klo 9-15.

Liput 20 €, 17 € eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät. Ovimyynti vain käteisellä ja mieluusti tasarahalla Sajoksessa alkaa puoli tuntia ennen konserttia eli klo 16.30.

Lämpimästi tervetuloa konserttiin!

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: