Lauantai-live: Jan Vilhelm -etäkonsertti kotisohvalle

11.04.2020
Alkaa 18:00 - Loppuu 19:00

Suomen poikkeuslain ja korona-tilanteen vuoksi Inarin kulttuuritoimi ja kunnan muut toimialat ovat löytäneet uusia toimintatapoja. Inarin kulttuuritoimi tukee haastavassa poikkeustilanteessa taiteen ja kulttuurin toimijoita järjestämällä Inarin kulttuuritoimen Facebook-sivulla suoratoistona lähetettäviä kulttuuriesityksiä lauantaisin klo 18. Katselu onnistuu älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Lauantaina 11.4. lauantai-livessä esiintyy inarilainen muusikko Jan Vilhelm. Hän soittaa kitaraa ja laulaa omia laulujaan rakkaudesta, eläimistä ja kuolemasta. Mukana myös muutamia ikivihreitä.

– Kulttuuritapahtumat ovat tärkeitä kuntalaisille. Näiden suoratoistolähetysten avulla pystymme tarjoamaan hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä tukevia palveluita, mutta myös tukemaan artisteja, joilta on juuri peruuntunut suurin osa kevään töistä, kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen sanoo.

Seuraavana lauantaina 18.4. on ivalolaisen musiikkipedagogi Jessika Lammen esityksen vuoro. Huhti-toukokuun esiintyjät ovat vielä haussa.

– Lauantai-liven katselu vaatii sen, että seuraa Inarin kulttuuritoimen Facebook-sivua ja klikkaa tapahtuman kohdalta, että osallistuu tapahtumaan. Live-video pomppaa näkyviin kyseisellä tapahtumasivulla sen alkaessa. Esityksen aikana katsojat voivat kommentoida esiintyjille ja toisilleen, Mirja opastaa.

Inarin kulttuuritoimi etsii esiintyjiä seuraaviin lauantai-liveihin.

– Haluan rohkaista paikallisia esiintyjiä ottamaan minuun suoraan yhteyttä. Minulle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen mirja.karjalainen@inari.fi ja esitellä oman liven sisällön. Myös kuvan esittävästä artistista tai orkesterista tarvitaan, jotta tapahtuma nousee hyvin näkyviin Facebookissa, kulttuurisihteeri neuvoo.

Inarin kulttuuritoimen lauantai-livet jatkuvat kevään ajan.

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: